Veliki godišnji horoskop za ljubav: evo koji je najbolji period za romansu u 2019. godini

Ljubavni godišnji horoskop - saznajte šta očekuje vaš znak na polju romanse i strasti!

OVAN

Ove godine ljubavne teme neće vam biti u prvom planu, ali istovremeno vam se u privatnom životu neće događati ništa loše. Planete će se posložiti tako da će vaš fokus interesovanja biti većinom na vašem ličnom razvoju, napredovanju, kako u znanjima, tako i u karijeri. Bićete čak spremni da malo pustite lične stvari i društvo na stranu i više se posvetite gorespomenutom. To ne znači da ćete živeti poput pustinjaka, a ako vas ljubav ipak dotakne, biće to na miran i stabilan način. Oni u dužim vezama učvrstiće svoj odnos, a svi ostali provodiće vreme u raznim temama, pa tako i u ljubavnim, ali koje neće iskakati od drugih. Povoljna Venera otvoriće vaše srce za ljubav malo jače od 8. januara do 3. februara, posebno od 21. aprila do 15. maja, opet od 29. jula do 21. avgusta i još od 2. novembra do 26. novembra.

3 horoskopska znaka koje čeka neverovatna sreća: evo kome kraj 2018. donosi uspeh, a kome novu ljubav (HOROSKOP)3 horoskopska znaka koje čeka neverovatna sreća: evo kome kraj 2018. donosi uspeh, a kome novu ljubav (HOROSKOP)Pred kraj 2018. godine OVA 3 znaka Zodijaka imaće predivne trenutke!

BIK

Najveća promena ove godine biće konačan prelazak Urana u vaš znak 7.3. (nakon što je prošle godine od 16.5. do jeseni „pripremio teren“), a koji treba da prihvatite. To se može manifestovati revolucijom unutar vas samih, sklonošću ka novim i originalnim zahtevima kako prema sebi, tako i prema drugoj strani. U zavisnosti od toga sa kim ste, videćete da li će vas voljena osoba razumeti i prihvatiti vaše povremeno čudno ponašanje. Iz mirne osobe kakva jeste po prirodi, povremeno će duvati sasvim novi vetrovi. Stabilizaciji toga svega doprineće Saturn iz Jarca, pa je verovatno da ćete menjati svoj lični pristup i svet ipak na uspešan način. Dobra Venera osvetliće vas od 4. februara do 1. marta, posebno od 16. maja do 9. juna, od 22. avgusta do 14. septembra i od 27. novembra do 20. decembra.

BLIZANCI

Jupiter u vašem prirodnom 7. polju braka i partnerstva verovatno će otvoriti neku lepu priliku za ljubav i zajedništvo. Na vama je da je prepoznate. Blizanci u vezi poboljšaće svoj odnos s voljenom osobom. Ali sve to samo ako budu na život gledali realistično, jer će Neptun u Ribama svako malo stvarati prilike za loše procene i iluzije. Stoga se treba držati činjenica i ovozemaljskog života, pa ćete biti mirniji i zadovoljniji. Naime, romantika bi vas ove godine mogla dovesti u situaciju građenja kula u vazduhu, pa ako bilo s kim planirate zajedničku budućnost, proverite sve realne mogućnosti i tek onda odlučujte i planirajte.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.