Veliki godišnji horoskop za 2017 - Vaga: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj

Vage, 2017. godina je vaša smaragdna godina i zato kad Jupiter uđe u vaš znak neće niko moći da stane na put vašoj sreći i ostavrenju vaših snova...

Drage Vage, poslednjih par godina planete vas nisu mazile i pazile već su vam servirale razna iskušenja kojima su testirali vašu snagu i odlučnost, ali već početak 2017. godine donosi razvedravanje i svetlost u vaš život zahvaljujući takvom spektu planeta koji se samo može poželeti.

Za Vage će proleće 2017. godine biti period otrkrivanja i spoznaje skrivenih želja, egoističnih ljudi i izjava lažnih entuzijasta, a sve zbog retrogradne Venere koja će Vage u braku izložiti velikim izazovima.

Međutim, ne očajavajte, drage Vage, tu je Jupiter koji caruje vašim znakom da vam pomogne da prebrodite krizu i uspostavite ponovo harmoniju i mir početkom oktobra.

Zbog retrogradne Venere u martu i aprilu, obratite posebnu pažnju na osobe sa kojima želite da provedete ostatak života. Možda to ipak nije ta prava osoba, pa dobro razmislite da li ste spremni na korak dalje u vašoj vezi.

Za Vage koje su i dalje u potrazi za pravom ljubavlju, ova godina biće ključna. U vama će Mars i Venera probuditi varnice koje koje će vam biti zvezde vodilje u konačnom pronalasku velike ljubavi.

Avgust će biti mesec koji će uneti svetlost u vaš ljubavni život, a napuštanje ili raskid veze će nekim Vagama dobro doći.

Na poslovnom planu ćete osetiti šta znači biti na pravom mestu u pravo vreme!

Napredak na poslovnom planu Vage treba da očekuju pred sam kraj 2017. godine kada Jupiter bude u znaku ambiciozne Škorpije. Bićete u poziciji da motivišete ljude i upravljate poslom iz senke, a sve u cilju ličnog napretka i približavanja vašem poslovnom cilju.

Novac će vam biti velika motivacija koja će se nastaviti i u sledećoj, 2018. godini.

Zbog uticaja Jupitera, sve ono što uradite do oktobra biće od velike važnosti za vašu dalju budućnost i zato činite prave korake, poteze i postavite prioritete kako biste zacementirali novo poglavlje u životu.

Jupiter želi da proširite svoje vidike, otputujte na neku daleku destinaciju!

2017. godina biće bajkovita godina za sve Vage, jer Univerzum želi istinski da vas nagradi za sve one teške trenutke i periode kojima ste bili izloženi prethodnih godina, a koje ste stoički podneli i izašli iz njih kao veliki pobednici.

Saturn ulazi u vašu treću kuću, kuću komunikacije i naučiće vas kako da se mnogo efektnije i tačnije izražavate što će biti veliki napredak i u poslovnoj komunikaciji.

Zbog vladavine Saturna u vašoj kući komunikacije, pored pozitivnih aspekata koje će imati na vaše izražavanje, Saturn vam poručuje da obratite pažnju na braću i sestre ako ih imate, jer je vrlo verovatno da neko od njih prolazi kroz težak period, a sestrinska i bratska ljubav i pažnja mnogo će im značiti.

Možda vam se čini da početak godine i nije najbolji za velike finansijske izdatke kao što su kupovina ili uređenje porodičnog doma, ali zbog položaja Merkura i Venere, ako se odvažite na ovaj potez, nećete pogrešiti.

Veliki godišnji horoskop za 2017 - Rak: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj

Veliki godišnji horoskop za 2017 - Lav: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.