Veliki godišnji horoskop za 2017 - Škorpija: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj

Godina prilika je pred vama, drage #Škorpije i zato otvorite širom oči ali i svoje srce i dušu!

Drage Škorpije, iako je iza vas jedna dobra godina, godina kakvu odavno niste imali, nova 2017. godina biće još magičnija i pozitivnija i zato imate puno pravo da budete optimistični!

Januar i april biće vreme romantike i varnica koje će probuditi vaše ljubavne fantazije i doneti vam vetar u leđa u potrazi za snažnom emotivnom vezom. Možda ćete maštati ali ćete biti čvrsto na zemlji što će biti odlična stvar jednom kada retrogradna Venera prođe, piše Lovesensa.

Oktobar i februar biće posebno čarobni za sve Škorpije! Jedno jedino pomračenje u februaru u Ribama i rađanje mladog Meseca osvetliće ponovo segment prave ljubavi u vašem životu, dok će oktobar biti rezervisan za ostvarenje dugo sanjanih snova.

Obratite pažnju na ljude oko sebe i shvatićete ko je prava osoba za vas!

Bitne promene zahvatiće polje karijere i poslovnog napretka. Za početak, u februaru vas očekuje iskreno promišljanje o ciljevima i željama, jer jedino vi znate kako da iskoristite najbolje moć koju ste osvojili kako biste ostvarili svoje snove.

Škorpije koje budu u ovom periodu naišle na poteškoće ne treba da klonu duhom. To su situacije u koje vas Univerzum stavlja kako biste ojačali svoje samopouzdanje i postali bolja osoba.

Plodove svog rada i povučenih poteza početkom 2017. godine ubiraćete u avgustu, a ulaskom Jupitera u vaš znak početkom oktobra vaša odlučnost dobiće podršku, ali pripazite na potrebe drugih, da vam se odlučnost i želja za kontrolom ne vrate poput bumeranga.

Jupiter u Vagi i vladavina u dvanaestoj kući trajaće do oktobra 2017. godine, a za to vreme naučićete da razvijate strategiju i shvatate motivaciju na potpuno nov način, što će vam pomoći u završavanju nekih velikih projekta koje ste započeli prošle godine.

Kako na poslovnom tako i na ličnom planu, došlo je vreme da pažljivo osmotrite svoj život jer ulazite u jedan potpuno nov ciklus!

Potrebno je da eliminišete nepotrebnu galamu iz vašeg života. Odlučite koji su to poslovi ili projekti koji su vam važni i pažljivo i sa dozom rezerve slušajte savete kolega.

Kretanje Saturna iz vašeg znaka u protekle tri godine konačno se završava, što znači da možete da odahnete i prepustite se osećaju zadovoljstva koji dugo niste osetili jer ste zbog napora koji ste ulagali u svoj život povremeno zaboravljali koliko je on zapravo šarolik i raznobojan.

U vašem životu biće prisutna jedna osoba kojoj je Univerzum dodelio ulogu anđela čuvara. Tajanstvena osoba biće u vašoj senci i motriti na vas iz prikrajka, ali bez želje da saznate njegovu nameru i želju da vam čuva leđa i brine o vama. Ne brinite, kada vam bude teško možda i otkrijte vašeg tajanstvenog anđela čuvara.

Ovo je godina u kojoj morate da se presaberete i konačno složite svoje prioritete jer jednom kad Jupiter uđe u oktobru 2017. godine u vaš znak i donese pozitivnu energiju, imaćete sjajnu priliku da obezbedite sebi svetlu budućnost, baš onakvu kakvu zamišljate u narednim godinama

Zbog prolaska Marsa kroz devetu kuću, kuću velikih snova, odvažite se na dalek put o kom toliko maštate. Putovanja će vam pomoći da posmatrate svet nekim drugim očima i da proširite svoje horizonte, ali i napravite neke trenutke koje ćete pamtiti ceo život.

Vaša porodica biće subjektivna po pitanju nekih iznenadnih promena koje vas očekuju u avgustu usled delimičnog pomračenja. Okidač za ovakve promene biće vaša želja za poslovnim ili ličnim usavršavanjem i veoma je važno da čvrsto stanete u odbranu svojih odluka jer ste jedino vi ti koji odlučujete o svojoj budućnosti. Vaša spremnost i odlučnost ublažiće njihovu uznemirenost usled neizvesnosti kojoj se izlažete.

Pred kraj godine, Jupiter će vas zapljusnuti pozitivnom energijom što će se odraziti na sazrevanje vaše ličnosti i karaktera.

Veliki godišnji horoskop za 2017 - Devica: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj...

Veliki godišnji horoskop za 2017 - Vaga: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj...

Veliki godišnji horoskop za 2017 - Strelac: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj

 

Izvor: Lovesensa

Kristina Ivanović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.