Veliki godišnji horoskop za 2017 - Ribe: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj

Kreativne, maštovite, jedinstvene - #Ribe će imati puno prilika da u 2017. godini iskažu svoju individualnost!

Mnogi planetarni aspekti doneće vam nove uloge u 2017. godini, drage #Ribe, kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu. Biće tu i dosta prilika da izrazite svoju kreativnost, a to je Ribama uvek važno, piše Lovesensa.

Vaš vladar Neptun aktivan je toliko je ćete verovatno osvojiti željeni projekat ili posao - pre svega ukoliko je u okviru polja književnosti, dizajna, muzike, plesa, boja, pisane reči... ponude stižu već u februaru 2017. godine.

Otkako se u septembru 2015. godine smirio u Strelcu, Saturn vas uči kako da najzad osvojite položaj kakav vam i pripada unutar vaše struke. On ostaje u vašoj kući slave i uspeha sve do decembra 2017. godine, ali će vas naučiti i da ništa ne dobijamo besplatno! Moraćete da radite izuzetno naporno, ali Saturn je planeta trajnosti i stabilnosti - sve što do kraja ove godine osvojite zauvek će ostati vaše. Ovaj vladar vremena ponekad će učiniti da osećate kao da ste u neprekidnoj žurbi, ali će biti dovoljno da motivišete sebe i pronađete najproduktivnije načine rada.

U ovoj godini možete najzad da se nadate i rezultatima poslova i planova kojima ste se bavili od avgusta 2015. godine pa sve do prošlog septembra. Stiže i dobit! Jedan od najvažnijih perioda biće od 19. decembra 2016. godine do 27. januara naredne. Energija privlači energiju, zapamtite. Odmora u ovo vreme - nema!

Za Ribe koje priželjkuju stabilnu ljubav i brak, vreme od decembra 2016. do kraja januara 2017. godine može biti presudno. Bićete vrlo privlačni, seksepilniji nego ikad. U novim poznanstvima će naročito uživati one Ribe koje su rođene od 5. do 11. marta. Njih će Pluton podmladiti, osvežiti u zdravstvenom smislu, a posebnu pomoć mogu da očekuju od novih poznanika, prijatelja i kontakata koje će napraviti u 2017. godini.

Retrogradna Venera kroz Ovna i Ribe u martu i aprilu, kao i tranzitni Jupiter u Vagi uticaće na vaše veze - pitaćete se da li u ljubavi zapravo dajete više nego što dobijate i, zaista, bićete u pravu. Ipak, da li je tako i ako primenite svoj intimni sistem vrednosti? Nemojte padati u vatru kad vas osećaj uskraćenosti zaboli, već se potrudite da svi razumeju koliko im pružate. Kompromis i pregovori s partnerom su sigurno mogući, pokušajte.

More vaših finansija ostaje uzburkano, drage Ribe. Za to je zaslužan ili kriv Uran koji neće napustiti vaše polje novca sve do 2019. godine, pa se navikavajte na uspone i padove. I čuvajte zlatnu rezervu, nikad ne znate šta vam on donosi. Mogućnost za veću zaradu ukazaće vam se krajem marta.

Ne zaboravite, Jupiter će osvetljavati vašu kuću novca sve do oktobra pa se možete nadati i nasledstvu, vrednim darovima ili nekoj velikodušnoj nagradi. Ovo se posebno odnosi na kraj septembra!

Vaš uspeh u karijeri može da prati i snažan lični razvoj. Kako briljirati u znanju, a ostati tolerantan, kako biti vrhunski profesionalac a ne podleći sujeti, kako biti na položaju želja a sačuvati duboko usađen osećaj ferpleja?

Vi znate odgovore na ta pitanja!

Veliki godišnji horoskop za 2017 - Jarac: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj...

Veliki godišnji horoskop za 2017 - Devica: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj...

Veliki godišnji horoskop za 2017 - Vaga: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj...

Veliki godišnji horoskop za 2017 - Ovan: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj...

Veliki godišnji horoskop za 2017 - Bik: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj...

Izvor: Lovesensa

Kristina Ivanović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.