Veliki godišnji horoskop za 2017 - Lav: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj

Zlatna godina za vas, dragi #Lavovi!

Sve Lavove očekuje jedna burna godina, koja će biti obeležena velikim promenama. Borićete se s daljinom koja vas razdvaja od voljene osobe, ali vas na poslovnom planu čeka optimizam - prilike koje va pruža Jupiter ne smete propustiti.

Saturn će skoro cele 2017. godine vladati u vašoj kući ljubavi, a to će vas naterati na prilagođavanja ali vam i dati priliku da izvučete pravih pouke iz životnih lekcija kroz ljubav i strasne emocije.

Zbog Saturna ćete upoznati nekog ko još uvek pati za starom romansom, a neki Lavovi će biti posebno zaitrigirani i emotivno opijeni novim poznanstvima.

Ako se do sada u vašoj karijeri nije ništa uzbudljivo dešavalo, 2017. godina je godina za ostavrivanje velikih planova, započinjanja posla i naleta ogromnog talasa energije, posebno u martu i aprilu, a za sve okrivite Mars.

Ipak, budite pažljivi, jer će u ovo vreme Venera biti retrogradna u Ovnu, pa ćete morati da uspostavite balans između odlučnosti da sprovedete svoju viziju bez obzira na sve i poštovanja koje dugujete svojim kolegama i njihovim idejama.

Pažljivo slušajte klijente i njihove potrebe i želje.

Zbog aktivnosti koje ćete imati u desetoj kući, sredinom novembra će se konačno iskristalisati situacija oko novog posla.

Zahvaljujući mladom Mesecu krajem oktobra, Lavovi će konačno dobiti priliko da reše neki porodičan problem koji ih muči i opterećuje već neko vreme. Mlad Mesec biće i odlična prilika za pronalazak novog doma, ali i popravku ovog u kom živite, pa rasplamsajte maštu i budite kreativni, a onda organizujte veliku žurku za sve.

Jupiter, planeta davanja i sreće napustiće finansije i ući u treću kuću, kuću komunikacije. Zahvaljujući ovoj tranziciji, Lavovi će naučiti da komuniciraju kako na privatnom tako i na poslovnom planu, na jednom potpuno novom nivou zbog kog će nizati samo uspehe.

Poželećete u jednom trenutku da se isključite i sklonite od svih, kako bi otkrili svoju unutrašnju snagu i samostalnost, i to je odlično, nemojte bežati od takve meditacije, jer je vrlo bitno, s vremena na vreme niti u tišini i slušati unutrašnji glas!

Trošite samo novac koji posedujete ne i onaj koji vam je obećan.

Veliki godišnji horoskop za 2017 - Rak: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj...

Veliki godišnji horoskop za 2017 - Bik: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj...

Veliki godišnji horoskop za 2017 - Ovan: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj...

Kristina Ivanović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.