Veliki godišnji horoskop za 2017 - Jarac: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj

Dragi #Jarčevi, 2017. godina biće ispunjena zlatnim nitima koje će biti utkane u najlepšu ljubavnu priču ali i veliki profesionalni napredak. Sve što poželite tačno u ponoć 31. decembra, Univerzum će vam pomoći da ostvarite!

Iskoristite svu snagu, moć i prilike koje će vam vladavina pozitivne planete Jupiter u znaku Vage doneti u narednoj godini, piše Lovesensa.

Zahvaljujući svojoj prizemljenosti i praktičnosti, Jarčevi su poznati po tome što svaku životnu poteškoću koju im Univerzum servira prevazilaze na graciozan i smiren način.

Na planu ljubavi, dragi Jarčevi, pripremite se na veliki talas romantike! Harizma i privlačnost koju vam je Mars podario prolazeći kroz vaš znak krajem 2016. godine, produžiće se i na 2017. godinu, pa zato svoju najveću moć - "biti svoj" - iskoristite kako biste pronašli ljubav.

Kada Venera, kao vaš prirodni vladar kuće ljubavi i emocija, uđe u retrogradnu fazu od marta do aprila i smanji svoju moć, suzdržite se radikalnih poteza u vašoj vezi. Sačekajte da retrogradna faza prođe, pre nego što stajete na "ludi kamen" ili započnete zajednički život.

Jarčevi koji su sami, konačno će dobiti priliku da se istinski i ludo zaljube, a sve zahvaljujući Veneri koja će biti u božanstvenom znaku Riba koje će vam slati najlepše i najsnažnije ljubavne vibracije. Iskoristite to!

Na poslovnom planu očekuje vas mnoštvo prilika koje će vam doneti napredak i profesionalno usavršavanje. Zato je bitno da se fokusirate na uspostavljanje i razvijanje korisnih veza, ali i buđenje autoriteta prema kolegama koji svojim stavovima pokušavaju da kompromituju sve dobre poslovne prilike.

Bićete oduševljeni pozitivnim ishodima u vašoj karijeri, a sve zahvaljujući Jupiteru koji će čak trinaest meseci, do oktobra 2017. godine boraviti u Vagi, u vašoj desetoj kući, kući časti, nagrada i dostignuća. Biće to uzbudljivo vreme kada ćete shvatiti koliko ste daleko dogurali zahvaljujući uloženom trudu i radu koji neće proći bez zapaženih nagrada i pohvala.

Početak oktobra biće vreme koje treba posvetiti razgovorima o vašem karijernom napretku, novom poslu ili konačnom pokretanju biznisa koji toliko dugo čekate da pustite u akciju. Za to će vam Saturn podariti stabilnost i sigurnost, a Neptun i Venera će zajedno poraditi na tome da vaša originalnost i talenat konačno isplivaju na površinu.

Pluton, planeta transformacije, ušla je u vaš znak pre nekoliko godina i ne planira da vas napusti, što znači da ste znak koji vešto koristi snagu i uticaj Plutona da napredujete u svim mogućim životnim pričama, u kojima se neki ostali znaci ne snalaze toliko dobro kao vi.

Retrogradnu Veneru iskoristite kao period malog predaha i stagnacije i na planu karijere. Nemojte previše da gurate ako vidite da je sve pomalo stalo. Šta god naišlo biće veliko iznenađenje jer Uran stoji direktno naspram punog Meseca. Situacija, na izgled, možda kompleksna, ali sa pozitivnim ishodom ako zauzmete pravi stav i balans.

Jarčeve očekuje jedan poseban mlad Mesec krajem marta i aprila i vladavina Marsa u vašoj kući koja označava dom i porodicu. To su momenti koji obećavaju pozitivnan ishod kada je reč o selidbi, prodaji ili kupovini, ili uređenju vašeg "toplog krova" nad glavom. Ako ovo pitanje niste uspeli da rešite u prethodnoj 2016. godini, ovo je period kada zvezde stoje u takvom položaju koji vam neće donositi puno poteškoća kada je u pitanju nepokretnost u kojoj živite.

Drugi razlog je i retrogradna Venera koja je period koji treba da posvetite premotavanju nekih filmova i ispravljanju grešaka, a ne upuštanju u nešto novo i nepoznato, kao što je, recimo, kupovina novog stana.

Vi ste znak koji toliko elegantno prevazilazi sve životne prepreke, da vas ta elegancija čeka i u narednoj godini!

Obratite pažnju na svoj ponos. Držite do sebe, ali ne dozvolite da vam ponos bude najveći neprijatelj.

Retrogradna Venera u martu doneće vam mnoštvo iskušenja koje ćete uspeti da prevaziđete ako se date celim svojim bićem i srcem. Možda ćete naići na neke nepovoljne i vama neshvatljive subjektivne reakcije vaših najbližih na vaše izbore, ali sve dok pristupate pažljivo i smisleno, shvatiće i oni zašto takve poteze povlačite.

Veliki godišnji horoskop za 2017 - Devica: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj...

Veliki godišnji horoskop za 2017 - Vaga: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj...

Veliki godišnji horoskop za 2017 - Ovan: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj...

Veliki godišnji horoskop za 2017 - Bik: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj...

Izvor: Lovesensa

Kristina Ivanović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.