Veliki godišnji horoskop za 2015. godinu

Ribama će 2015. godina biti izuzetno povoljna, dok se Devicama savetuje da porade na svom ljubavnom odnosu...

U ovoj godini napokon prestaje nezgodan aspekt kvadrata između Urana u znaku Ovna koji teži napretku, budućnosti i promeni i Plutona u znaku Jarca koji vuče nazad i želi da stvari ostanu kakve jesu.

Prestanak ovog kvadrata događa se u martu i to će biti intenzivno razdoblje. Na mnoge će se odraziti pomračenje Meseca početkom aprila. Mart i aprli meseci su tokom kojih će mnogi doživeti promene, a najviše će biti zahvaćeni znakovi: Ovan, Rak, Vaga i Jarac. Promene nisu nužno loše, a lakše će kroz njih proći oni koji im se neće mnogo opirati.

Ovo je godina u znaku Marsa, on daje i snagu i energiju da se sve to pogura, a odlična je vest da je Jupiter nakon punih 12 godina ponovno stigao u znak Lava i to će biti snažan vetar u leđa svima koji su prihvatili promene i koji žele ostvariti uspeh na bilo kojem planu, poslovno i privatno.

Ovan

Ovnove, posebno one rođene u drugoj dekadi, već od početka godine prožima nemir i nezadovoljstvo trenutnim okolostima, u njima gori snažna želja za promenom. Uran se nalazi upravo u znaku Ovna i on vas poziva na promenu, gura na neke nove staze. Ako ćete se dugo tome opirati, samo ćete otežati okolnosti. Uran je, naime, takav: ako sami ne pristanete na promene, on će vas na njih prisiliti. Preporuka je da oslušnete sami sebe, uvidite koje su vaše ambicije i počnete ih što pre pretvarati u delo.

Mnogi Ovnovi opet će se vratiti potrebi za obrazovanjem jer su po prirodi vrlo znatiželjni. Kad god možete, pohađajte radionice, kurseve, izdvojite i novac i vreme za to jer će vam se dugoročno isplatiti.

U duhovnom smislu ova vam godina nudi priliku da malo dublje zagrabite u svoja životna uverenja, da dobro pogledate jeste li u nekim stvarima možda previše kruti, te da to pokušate promeniti. Moguće je i susret s nekom novom osobom koja bi mogla na vas uticati upravo na taj način da na život počnete drugačije da gledate.

Astrologija sreće: gde sreća čeka vaš horoskopski znak u 2015. godini...

Ovo je godina u kojoj nakon dugo vremena nemate više problema na ljubavnom planu, Venera već od 6. januara ulazi u vaš znak i imaćete odličnu priliku da se napokon realizujete i na emotivnom planu.

Za to su odlične okolnosti sve do avgusta, tačnije, do sredine avgusta, kada postoji mogućnost razočaranja u osobu koju volite. Najverovatnije će se raditi o sumnji u iskrenost te osobe, možda ćete saznati nešto o njoj što pre niste znali. Tu vam može pomoći spoznaja da svi imamo nekakvu prošlost i da je potrebno da više vremena da nekoga upoznamo. Nastojte da budete tolerantni i ne napravite nikakav radikalan potez do sredine septembra. Period od sredine septembra do kraja oktobra biće odličan za izglađivanje odnosa.

Kraj godine za Ovnove postoji mogućnost promene posla, novog položaja ili novih saradnika. Privatno vam svakodnevica postaje bogatija i aktivnija, a moguće je i proširenje porodice, makar samo sa kućnim ljubimcem. To će uneti toplinu i vedrinu u vaš dom!

Bik

Svi Bikovi koji su dosad nisu bili u prilici da pronađu sigurnu luku u vreme krize i ličnih nevolja, ove će se godine potruditi da pronađu unutarnju ravnotežu i mir. Na to bi ih mogao prisiliti konkretan događaj: bilo da se radi o zdravstvenom problemu ili o odnosu koji ih je prisilio na delovanje i promišljanje. Glavna tema Bikova u 2015. godini su odnosi, porodični i intimni. Prva tri meseca će po tom pitanju biti vrlo intenzivna, a eventualni sporovi izlaze iz toga što stvari nisu jasno rečene.

Priliku za popravak situacije dobićete u razdoblju od marta do avgusta, kad ćete biti raspoloženiji za to da slušate druge, ali i da izrazite otvorenije svoje mišljenje. Ovo je važna lekcija za Bikove, koji su poznati po tvrdoglavosti i odlučnosti, ali kad su u pitanju osećaji, radije sve zadrže za sebe.

Bikovima je, dakle, važno naučiti da ne akumuliraju u sebi osećaje ljutnje ili nezadovoljstva, već da o tome otvoreno govore. Ovo se odnosi i na one koji su već dugo u vezi, kao i na one koji su tek na početku nekog odnosa. Deviza ove godine je: Bikovi, budite otvoreni u izražavanju osećaja.

Na ljubavnom planu, dobri meseci kreću od marta do avgusta. U aprilu već je moguće rasplamsavanje ljubavi koja je tek tinjala prva tri meseca, moguće je da i zaprosite nekoga ili da vas neko zaprosi. Avgust je odličan mesec za Bikove jer Jupiter ulazi u vašu petu kuću, kuću ljubavi. Shvatićete da se za ljubav treba zauzeti i boriti.

Duhovnost će u novoj godini imati posebno mesto u vašem životu, naučićete mnogo o sebi. Jupiter i Saturn daju vam priliku da temeljno istražite svoje najintimnije strahove i želje.

U avgustu bi bilo dobro, ako vam se ukaže prilika za to, da pođete na neku radionicu, kako biste učinili nešto za svoje telo i dušu. Jednom kad u fokus stavite šta je vaša uloga i misija u životu, moći ćete da se lakše odlučite šta da činite kako biste živeli srećno i zadovoljno.

Blizanci

Za Blizance će ova godina biti živahna i nemirna. Tražili ste izazove kako biste se mogli dokazati i čini se da je Jupiter odlučio da odgovori na to - šalje vam neke zanimljive ideje o tome kako biste mogli proširiti svoje intelektualne horizonte. Pripazite samo da na sebe opet ne preuzmete previše obveza.

U poslovnom smislu januar donosi puno dinamike i priliku da napokon skupite hrabrost i napravite ono što odavno želite. Bilo da se tu radi o započinjanju novog posla koji vam je već neko vreme na umu ili o završetku studija, specijalizacije... Iskoristite dobro ovaj mesec jer fabruar neće biti tako naklonjen, iskrsnuće problemi na koje sami ne možete uticati. Stvari se stišavaju prema aprilu. Vaše najbolje razdoblje je od 15. aprila do kraja juna, kad će vam se i finansije znatno popraviti.

U užurbanom ritmu života 2015. godine često ćete imati osećaj da ste sami protiv svih. Zato je ovo godina u kojoj biste trebali poraditi na svom ličnom i duhovnom rastu. Meditirajte, pišite, pođite na duhovnu terapiju kako biste mogli bolje razumeti širu sliku svoga života i kako biste se mogli bolje pozicionirati u njemu. Pogled iz neke više perspektive daće vam priliku da shvatite i pustite okolnosti koje su vas dovele do onoga gde ste sada. U ovoj godini je imperativ pronaći neko duhovno uporište.

Blizanci će 2015. pamtiti i po brojnim ljubavnim prilikama. Venera prolazi kroz znak Vodolije, a Blizancima to donosi slobodnu, neobičnu i modernu ljubav, bez ljubomore, posesivnosti, brojne romanse. To im baš odgovara pa će tek krajem 2015. godine doneti odluku o tome ko je onaj pravi s kim će dočekati Novu godinu.

Rak

Pred Rakovima je godina u kojoj će biti vrlo zaposleni. Motivisani su višim ciljevima i žele bolje prihode, tako da im dodatni posao neće predstavljati problem, uprkos tome što će morati žrtvovati slobodno vreme. Oni koji imaju porodicu imaće i veliku dilemu, više novca ili više vremena sa porodicom.

U ovoj će godini Saturn biti veliki duhovni učitelj Rakovima. On će ih učiti strpljenju, promišljenosti i taktici malih koraka kojima će doći do cilja ako se ne izgube po putu u nepromišljenim i naglim potezima. Budu li slediti ovaj nauk, za dve godine biće na cilju koji su danas zacrtali. U jesen 2015. Jupiter prelazi u znak Device i on bi Rakovima mogao doneti novo okruženje - stari, prevladani odnosi odumiru, u život ulaze novi ljudi, a moguća su i češća poslovna putovanja u inostranstvo.

Najstresniji mesec za Rakove je april, kako na poslovnom, tako i na ličnom planu. Pomračenje Meseca 5. aprila može uticati na sukobe i probleme s pretpostavljenima i autoritetima.

Maj će biti plodonosan mesec, Venera ulazi u znak Raka, a u razdoblju od 12. do 21. maja biće u trigonu s Neptunom u znaku Riba - ovo je odličan aspekt za rješavanje problema na poslu i u svakodnevnom životu. Maj će biti najbolji mesec ove godine za Rakove. Oprez se nalaže u jul, inače dobrom mesecu za Rakove, ali ne baš i ove godine. Budite oprezni u svim vrstama novčanih transakcija, i u svim sukobima, kako ne biste napravili ozbiljnu štetu. Iza toga sledi zatišje do kraja godine.

Na ljubavnom planu, februar je odličan mesec za one koji su već duže sami. Saturn napušta kuću ljubavi i ostavlja vam prostor da napokon upoznate srodnu dušu. Uz neke manje trzavice u junu (izazvane najverovatnije zlim jezicima), dobra vibracija nastavlja se više-manje do kraja godine.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.