Vatrena astro nedelja: od 24. do 30. novembra 2014. godine: vreme je za rizik i ideje

Sunce u Strelcu, Venera u Strelcu, to je znak da nas čeka vatrena nedelja! Igrajte loto, rizikujte, uzmite što vam život pruža...

Nedelja počinje optimistično, Sunce je u Strelcu: volja, ambicija i planovi su megalomanski, sve je na 800 okretaja, preterano, optimistično, u stilu "sve znam - sve mogu". Svakako, oprezno sa svim tim jer za dan ili dva već ga sustiže kvadrat s Neptunom. Zaspali ste, i umesto da svoju megastvar upogonite, propuštate priliku... Ali, sve vam je oprošteno. Strelac sve oprašta. Njegovo srce je veliko kao kuća. On se bez problema ponovo veseli, kao da se ništa loše nikada nije ni dogodilo. Neuništivi optimista.

Kada već govorimo o Strelcu, moramo da imamo i bolji scenario za ovaj aspekt: nije moguće rizikovati baš sve što imamo i znamo. Nebo će presuditi prema zasluzi pojedinca. Mlad Mesec u Strelcu ne poznaje granice. On poručuje da čovek treba da "želi nemoguće da dobije moguće", i smatra da "ko ne rizikuje - ne profitira", sve su to je njegovi slogani. Ove nedelje bi najbolje bilo napraviti alarm podsetnik s opaskom "Misli na Veneru u Strelcu!".

Kako horoskopski znak utiče na talenat i interesovanje...

Mislite na Veneru u Strelcu posebno ove nedelje jer obrazuje trigon s Uranom, a njih dvoje su "vatrena kombinacija". Igrajte loto, uplatite "last minute" putovanje, s posla doslovno odjurite na aerodrom samo radi trčanja, ne morate nikome da se javite! Radite tačno ono što vam padne na pamet tog trenutka. S Uranom nema najave. Tada se prepustite riziku. Ako vam ove nedelje zapne za oko neka knjiga u izlogu knjižare, kupite je! Uran uvek budi ideju iznenada i bez plana. Ko zna, možda baš u toj knjizi naiđete na misao, tezu, ili ideju koja će vas odvesti u krajnje drugom smeru.

Merkur je i dalje u Škorpiji. Kopa se duboko, traže se odgovori, i otkrivaju potisnuti delovi sebe (a i drugih, ovo je špijunska pozicija Merkura). Merkur u Škorpiji donosi i nesuglasice, svađe, pa ako vam je dosta namrgođenih lica uđite u ovu prekrasnu Veneru u Strelcu bez obzira kako je drugima s njom. Njoj je s njom odlično. Idite na ples, slušajte muziku, kujte planove, putujte, volite... Ako ne u stvarnosti, onda barem u mislima.

Šta Mesec donosi vašem horoskopskom znaku: predviđanja za period od 14. novembra do 7. decembra 2014. godine...

Merkur konjunkcija Saturn kvadrat Jupiter kaže da ne tražite dugo planiranu povišicu. Moglo bi se dogoditi da vas šef iznenadi rečenicom: "Dobro da si došao/la, imam lošu vest, plata ide 15 odsto dole"... Bio bi to jedan izuzetno hladan tuš, zar ne? Zato odložite taj plan za neko bolje vreme na nebu. Za one koji su skloni skrivenim igrama malo upozorenje - ove dve planete prave kvadrat s Jupiterom, pa ako ste imali prste u pekmezu, može vas iznenaditi informacijom da se to znalo ili saznalo, a Saturn u Škorpiji skuplja dužnike. Vodite računa o tome da ove nedelje radite sve na vreme i da ne odlažete obaveze, da ne bi kasnije zbog rokova imali nervni slom ili grižu savesti.

Kako bilo, ove nedelje, ako krene po zlu, najbolje je pomisliti na aspekt "Venera trigon Uran" i prihvatiti poziv bilo gde sa bilo kim i bilo kada... Uzmimo šta nam život pruža odmah - to je deviza ove nedelje i Venere u Strelcu.

Sabina Hercigonja i Krunoslav Balen Zlatunić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.