VAGA, ŠKORPIJA I STRELAC - HOROSKOP ZA APRIL 2020. GODINE

Mesečni horoskop za april - evo šta očekuje rođene u znaku Vage, Škorpije i Strelca!

Mesečni horoskop za april 2020. godine!

Tokom aprila osetićemo snažnu energiju jer Mars ulazi u znak Bika i u njemu će ostati sve do 17. maja 2020. godine, piše Lovesensa.

Ovo će naroočito uticati na naše samopouzdanje i strast prema ostvarenju ambicija, ali i će se negativno odraziti na ego koji može biti povećan i učiniti da pomislimo da možemoo više nego što zaista možemo.

Ego je najveća zamka, čini da se osećate dobro, ali negativno utiče na različite odnose sa drugim ljudima, na ostvarenje ciljeva i planiranje. Ipak asertivni Mars u Biku pomoći će da saznamo nešto više o sebi samima i da se posvetimo isceljenju negativnih stanja našeg bića.

RAK, LAV I DEVICA - HOROSKOP ZA APRIL 2020. GODINERAK, LAV I DEVICA - HOROSKOP ZA APRIL 2020. GODINEMesečni horoskop - saznajte šta u aprilu očekuje rođene u znaku Raka, Lava i Device...

Mlad Mesec u znaku Ovna 18. aprila donosi šansu da završimo započete poslove i uradimo nešto dobro i novo za sebe.

Krajem aprila, preciznije 21. aprila, očekuje nas trigon Marsa i Plutona koji nas pokreće da više razmislimo o svojoj svrhi, našem doprinosu ovome svetu i svojoj autentičnoj prirodi.

Evo šta mesečni horoskop za april predviđa rođenima u znaku Vage, Škorpije i Strelca:

VAGA

Moguće je da vas očekuje veridba ili neka nova ljubavna situacija koja će odnos sa partnerom podići na viši nivo. Na poslu su moguće nove saradnje, partnerstva i potpisivanje ugovora.

Nove ponude i mogućnosti na poslu doneće i bolju finansijsku situaciju. Iako je važno razmišljati i planirati unapred, prevelika odgovornost može doneti i bespotrebne brige. Pokušajte više da se opustite.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.