VAGA, ŠKORPIJA, STRELAC - HOROSKOP ZA LETO 2020. GODINE

Letnji horoskop 2020. godine - astro prognoza za Vagu, Škorpiju i Strelca!

Evo šta Vagu, Škorpiju i Strelca očekuje tokom leta 2020. godine!

VAGA

LJUBAV

Do 4. avgusta čarobnica Venera donosi vam prelepu ljubav. Leto je očaravajući period za upoznavanje novih ljudi i za priznanje osećanja koja su dugo skrivena u srcu. Ne očajavajte za starom ljubavi, već se pripremite za nove šanse. Izlazite, proširite krug ljudi, obnovite i stara pšrijateljstva. Ako ste u vezi, očekujte da će sve biti u savršenom redu. Saturn donosi stabilnost u vaš emotivni odnos. Vaša ljubav postaje stabilnija, zrelija, manje površna i donosi dozu sigurnosti. Mars u trigonu budi strast i donosi vam zaista neverovatnu snagu privlačnosti.

POSAO

U ovom polju važan je doprinos Marsa i Saturna. Sve što ste započeli u poslednjih nekoliko meseci i sve odluke donete na profesionalnom nivou mogu doneti odlične rezultate u karijeri. Na početku leta očekuje vas puno posla i iscrpljenost, ali kako dani budu prolazili vratiće vam se vitalna i kreativna energija. Ako vam je potrebna pomoć ili podrška u realizaciji novog projekta, pomoć tražite krajem jula i početkom avgusta. Moguće je da će mnogi promeniti svoje radno mesto tokom leta i pronaći bolje prilike.

ZDRAVLJE

Iskoristite fitzičku i mentalnu energiju za postizanje unutrašnje ravnoteže. Bićete umorni tokom leta, ali ćete u druženju sa prijateljima i kratkim putovanjima nadoknaditi energiju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.