Uzbudljive promene u ljubavnom životu ili iznenađenje u finansijama: saznajte kako će tranzit Urana do 2026. godine uticati na vaš znak

Proverite gde se u vašoj natalnoj karti nalazi Uran - ovde to možete besplatno - i saznajte kako će tačno na vas uticati ulazak Urana u znak Bika.

Pogledajte šta je vaš podznak, tačnije gde počinje vaša 1. kuća – ako vam je podznak u Biku, tranzitni Uran ide kroz vašu prvu kuću.

besplatna natalna karta.jpg

Uran koji tranzitira kroz vaše 1. polje može dovesti do uništavanja starih obrazaca ponašanja. Stare navike vam postaju dosadne, možete lako promeniti fizički izgled, stavove, pa i način govora.

Uran koji tranzitira kroz vaše 2. polje donosi iznenadne i neočekivane događaje na finansijskom planu i u vezi sa ličnim vrednostima, te sada možete poraditi na promeni uverenja.

Uran koji tranzitira kroz vašu 3. kuću može doneti promene u odnosu sa braćom, sestrama, komšijama, ali i promene u društvenom krugu u kome se krećete.

Horoskop - šta nam donosi Uran u Biku do 2026. godine: kako iskoristiti moć Uranovog energetskog centraHoroskop - šta nam donosi Uran u Biku do 2026. godine: kako iskoristiti moć Uranovog energetskog centraKako biste sprečili pojačan nemir za vreme vladavine Urana u Biku, praktikujte ove lake vežbe za buđenje energije Uranovog…

Uran koji tranzitira kroz vaše 4. polje donosi neočekivane i iznenadne događaje vezane za porodicu i dom. Može doći do prekida nekih odnosa ili do nelagode unutar porodice, a mnogima će selidbe biti česte, kao i osećaj da se iz kuće mora stalno negde ići.

Uran koji tranzitira kroz vaše 5. polje može doneti uzbudljive promene u ljubavnom životu, neočekivana spajanja, ali i razdvajanja. Takođe, može doneti i promene sa zdravljem dece ili radikalne promene u odnosu sa njima. Ovo je odličan period da se bavite hobijima.

Njihova harizma je neodoljiva: žene rođene u ovom znaku imaju neverovatnu moćNjihova harizma je neodoljiva: žene rođene u ovom znaku imaju neverovatnu moćŽene u ovom znaku Zodijaka zavode i šarmiraju, a njihov savršen smisao za humor nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Uran koji tranzitira kroz vaše 6. polje naglašava potrebu oslobađanja od svakodnevne rutine. Moguće su i promene na poslu – poslovnog okruženja i poslovnih pozicija. Možete promeniti način rada ili pristup poslu.Tokom ovog tranzita moguće je da u vaš dom dođe kućni ljubimac.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.