HOROSKOP - PUN MESEC U OVNU: sudbina nam donosi velike životne promene

Horoskop - da li ste spremni za čudesnu energiju punog Meseca u Ovnu? Evo šta nam donosi...

U nedelju, 13. oktobra 2019. godine očekuje nas pun Mesec u znaku Ovna i doneće velike promene u život svakog od nas, piše Lovesensa.

Moguće da ćemo sresti ljubav iz prošlosti i pružiti joj novu šansu. Neki će se preseliti, dok će drugi napraviti važan korak napredovanja u karijeri. Suočićemo se sa drugačijim životnim izazovima i krizama, ali na kraju će sve izaći na dobro.

Pun Mesec je ovoga puta u kvadratu sa Plutonom, tako da će se mnogi osećati slomljeno i nemoćno pred talasom turbulentnih životnih promena. Pokušajte da posmatrate širu sliku, izbrišete negativna osećanja i uzmete samo najbolje.

Numerološka prognoza za oktobar 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojNumerološka prognoza za oktobar 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojMesečna numerologija - izračunajte svoj broj i saznajte kakva vas sudbina očekuje do kraja oktobra 2019. godine!

Pun Mesec u znaku Ovna donosi dobru sudbinu u ljubavi. Mnogi parovi će uspeti da reše stare probleme i ponovo pronađu zajednički jezik. Strasti će biti pojačane, kao i ljubavne želje, tako da je moguće da u narednom periodu usamljena srca pronađu dobrog partnera.

Ljubavna harmonija koju donosi pun Mesec trajaće sve do pojave mladog Meseca, odnosno do 27. oktobra. Iskoristite ovu čaroliju najbolje što možete i ostvarite romantične želje.

Kratak ljubavni horoskop do 15. oktobra 2019. godine: Ribe očekuje romantičan sastanak, a Device sjajna zabavaKratak ljubavni horoskop do 15. oktobra 2019. godine: Ribe očekuje romantičan sastanak, a Device sjajna zabavaLjubavni horoskop - intucija nam pokazuje put ka pravoj ljubavi!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.