Uskoro će se dogoditi moćno pomračenje Sunca: HOROSKOP predviđa kakva nas iskušenja očekuju (2. jul 2019.)

Pomračenje Sunca očekuje nas 2 . jula - horoskop predviđa veliki životni test za mnoge duše...

Sunce trigon Neptun može biti fantastično harizmatična, glamurozna, maštovita, poetična i muzikalna kombinacija, koja će doći sa svojom cenom. Kako trigon lako ide sa tokom i sa planetom Neptunom, to može učiniti naš ego sugestibilnim i poroznim.

Krećemo se napred i ovaj mesec bliži se kraju. Zapravo, još samo nekoliko dana i jul će biti ovde, spajajući sve iz planetarnog sveta.

2. jula imaćemo pomračenje Sunca. Nije važno hoćemo li imati priliku to da razmotrimoi ili ne, sve one energije koje su povezane sa pomračenjem biće prisutne u našim životima.

Horoskop za buđenje iz ružičastih snova: evo kakve promene donosi moćna energija retrogradnog Neptuna (do 27. novembra 2019.)Horoskop za buđenje iz ružičastih snova: evo kakve promene donosi moćna energija retrogradnog Neptuna (do 27. novembra 2019.)Horoskop za vreme retrogradnog Neptuna! Napokon imamo snage da direktno sagledamo istinu...

Pomračenje Sunca su nešto što se događa na mlad Mesec, a Mesec se zapravo kreće između našeg planeta i našeg Sunca. Na taj način Sunce je zamračeno.

Dok se njih troje nalaze u potpuno ravnoj liniji, sve će biti mračno na kratak vremenski period. Isto tako, energije koje okružuju takve događaje su slične.

One takođe prikrivaju oči ljudi, ali na neki poseban način i njihove misli. Tokom takvih događaja, bićemo prisiljeni pogledati natrag kako bismo ponovno razmislili o svemu kroz što smo prošli.

Biće nekoliko stvari koje bismo trebali zapamtiti kada govorimo o uticaju koje ovo pomračenje može imati.

Ogledala i dim tokom pomračenja Sunca lako će pokolebati volju mase. Ljudima koje će ova pomračenja dotaknuti teško će se odupreti iskušenjima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.