Upozorenja Zodijaka: slabe tačke vašeg horoskopskog znaka

Bikovima je bolje da zaborave hladne napitke, a Strelci neka se čuvaju svoje zaljubljive prirode... Otkrijte slabe tačke vašeg horoskopskog znaka!

Ovan

Pazite glavu. Zubi su vam slaba tačka, a obratite pažnju i na bubrege. Čuvajte se povreda. Imaćete buran život jer ste po prirodi avanturista. U braku ćete biti verni, što je srećna okolnost, ali veoma ljubomorni na partnera. Pokušajte da ne kinjite ni sebe ni druge, ne budite ozlojeđeni. Talentovani ste za sve i svašta, ali ćete samo neke stvari uspeti da usavršite. Budite pažljivi, jer su mogući i problemi sa zakonom.

Bik

Zaboravite na hladne napitke i sladoled jer imate osetljivo grlo. Čuvajte se potkožnih čireva, bićete im skloni; mučiće vas i hemoroidi. Bićete veoma ljubomorni, ali verni u braku. Bićete i dobar roditelj. Pokušavaćete da se udružujete sa drugim ljudima ali nikad nećete biti zadovoljeni. Ne sukobljavajte se sa nadređenima jer ćete izvući "deblji kraj". Nemojte previše da letite jer možete gadno da nastradate pri padu. Budite prisebni i odmereni.

Blizanci

Slabe tačke su vam pluća, živci, ramena i ruke. Čuvajte se povreda jer ćete im biti skloni, a za sve psihičke probleme potražite bez ustezanja pomoć terapeuta... Volite da vas drugi uveravaju, ubeđuju, savetuju, ispravljaju, dopunjuju... u ljubavi.

U stanju ste da se žrtvujete za ljubav partnera ali i da podnesete česte preokrete, upravo u ljubavi. Vaša dvostruka prirodačesto će vas u ljubavi stavljati između dve osobe. Ne opterećujte se teškim mislima. Između sumnje i vere, uvek ćete izlaziti kao pobednik. Slušajte svoju intuiciju!

Rak

Povedite računa o želucu i zdravo se hranite. Moguće je da ćete patiti od reume, ali zato, počnite na vreme da se lečite. Bićete afektivni u ljubavi. Kao stvoreni ste za brak. Volećete porodicu i ona vas. Volećete miran i spokojan život. Ženske osobe ovog znaka biće izuzetno dobre majke. U doglednoj budućnosti, imaćete jedan brz napredak u karijeri koji ćete dugo pamtiti. Prestanite da budete "solo igrač", ni vi ne možete mimo sveta.

Lav

Čuvajte srce. Pazite se reume jer imate slabe zglobove. Lavovi uvek više daju nego što uzimaju. Prijatni pre braka - prijatni u braku. Kao roditelji ćete biti uspešni. Sve više ćete se uveravati u svoje sposobnosti i počećete da ih koristite na svoje zadovoljstvo i zadovoljstvo okoline. Finansijski status će vam se poboljšavati s godinama, ali vi se zbog toga nećete uobraziti. Ako ste u braku - budite velikodušni.

Astrologija izazova: kombinacije znakova koje horoskopi ne preporučuju...

Devica

Čuvajte žuč. Skloni ste da posvađate druge, pa važite za "jabuku razdora" među znacima Zodijaka. Umete da budete veoma neljubazni. U braku ste prilagodljivi, ali naporni. Vaša kuća će biti uvek uredna. Nova neočekivana zbivanja će vas iznenađivati u granicama koje ćete moći da pratite. Doživljavaćete inspirativne trenutke ali će se "prilike" rasprskavati kao mehurovi od sapunice. Neka vas neuspesi ne obeshrabre već se učite na greškama.

Vaga

Čuvajte se bolesti bubrega. Mučiće vas i bešika. Za vas je svađa nešto što nimalo ne volite i zato ćete je majstorski izbegavati. Cenićete pravdu. Previše brinete o svom spoljašnjem izgledu. Obožavaćete da izađete i pokažete se, uz odgovarajuću zabavu, uz nezaobilazne "krpice". U braku ćete biti prijatni, a kao neko domaćin i veoma gostoprimljivi.

Sve dosadašnje zablude razrešavaćete "na sopstvenoj koži" i zato će vam ta rešenja biti dragocenija. U doglednoj budućnosti donećete odluku zbog koje ćete biti zadovoljni do kraja života. Pokušavaćete da ojačate samopouzdanje, ali s neizvesnim uspehom. Čuvajte se osoba u znaku Jarca.

Škorpija

Nažalost, patićete od slabe probave. U životu ćete se boriti protiv čestih visokih temperatura i bolesti. Vaše strasti biće dobro kontrolisane jer se plašite da rizikujete. Kroz čitav život osciliraćete između čulnosti i ljubomore. Seksualna istraživanja za vas su hobi!

Ukazivaće vam se primamljive mogućnosti napredovanja, ali vi nećete uvek umeti da ih iskoristite. Dolazi vreme kad ćete morate da zapisujete svoje dužnosti i obaveze... Ali budite srećni, isplatiće vam se. Ako imate decu, doživećete velike radosti. Trudite se da izbegavate ljute začine i jaka pića.

Strelac

Bićete veoma zaljubive prirode. Doživećete trenutke najveće strasti i najveće tuge. Iz tih "požara" redovno ćete izlaziti kao pobednik. Skloni ste seksualnom eksperimentisanju u smislu lutanja... Bićete odličan prijatelji.

Živećete u duhu kompromisa. Imaćete nekoliko trzavica u održavanju veze ali sve će se na obostrano zadovoljstvo rešiti. Bogato će biti nagrađeni oni koji obuzdaju haos i posvete se traganju za suštinom. Očekujte i zadovoljstvo poslom.

Jarac

Reumatoidni artritis će vas pratiti kroz život. Pazite na zglobove kolena. Vi ste osoba sa jakim i iskrenim osećanjima. Uvek ćete izbegavati svađu i porodične nesuglasice svake vrste. Kada vi prekinete vezu, to je zauvek. Kasno ćete stupiti u brak. Bićete veoma nesebični i verni (ne pre braka već u braku).

Postepeno ćete popravljati svoj odnos prema drugima. Ponašajte se prema kolegama na poslu strogo profesionalno. Budite diplomata. Mudre reči indijanskog poglavice: "Ako zaprljate krevet, probudićete se u smeću!"

Astrologija emotivnosti: otkrijte koliko je koji znak senzitivan...

Vodolija

Vaša slaba tačka je sistem krvnih sudova i cirkulacija. U ljubavi bićete skloni velikim kolebanjima. A kada naiđete na stranputicu, zaobiđite je u što „širokom luku". Činićete ustupke i nikad nećete zažaliti. Sve više ćete veovati u „čuda" koja dolaze jer će događaji koji vas očekuju to i dokazati. Dolaze dani kada ćete se više družiti sa rođacima i bliskim prijateljima sa kojima ste, tokom godina, počeli da gubite kontakt.

Ribe

Često ćete biti prehlađeni i najbolje je da uvek nađete i ono "dodatno" ćebe da se pokrijete. Ne mešajte meso i mlečne proizvode. Imaćete smetnje zbog kožnih oboljenja. Uvek ćete žudeti za velikom ljubavi. Često ćete patiti zbog osećanja niže vrednosti i zato ćete aktivirati nekoliko mehanizama odbrane da se suprotstavite.

U braku ćete biti blagi i požrtvovani. U stanju ste da se prilagodite svakoj situaciji („kao riba u vodi"). Sve više ćete pokazivati samostalnost u poslu kojim se bavite, i sami ćete biti iznenađeni.

Upoznaćete nove ljude i otputovati na uzbudljiva mesta, a onda ćete se vratiti u "bazu".

Izvor: Stil

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.