Uporedni horoskop: kako se Blizanci slažu sa drugim znakovima Zodijaka

Blizanac i Vaga su kao stvoreni jedno za drugo, dok Blizanac i Jarac imaju potpuno različite prirode...

Blizanci i Ovan

Vi se nikada nećete dosađivati u društvu sa svojim partnerom. I jedani drugi volite da flertujete. Ako je muškarac Ovan a žena Blizanac - zajedno možete učiniti mnogo stvari. Ako je obrnuto, radi se o dobroj kombinaciji, zato što vašem partneru odgovara tako aktivna i prodorna žena kakvi ste vi. Oboje uživate u borbama kako intelektualnim tako i erotskim. Vi se kao plamen na vetru razgorite pa ugasite, a postoji opasnost i od požara.

Treba paziti na meru. Ali gde ima vaše vatre postojaće i partner u vidu dima. Vaša dva tipa se brzo otkriju i povere jedno drugom, a ljubav na prvi pogled nije bez opasnosti. Veza može biti nestabilna zbog nejednakog tempa u seksualnim odnosima, tako da se tome vredi posvetiti. Za održavanje ovakve veze dobro je raspodeliti i obaveze: vi stvarate, okretni partner sve evidentira, uspostavlja veze i rukuje dokumentacijom. Muž Blizanac će možda obasipati ženu masom beznačajnih darova; žena će obigravati oko muža kao oko vatre, i ako prejak eros prvoga ili prejaka radoznalost drugoga stvar ne pokvare odnos u mlađim danima, čeka vas srećna starost.

Blizanci i Bik

Ova kombinacija nije tako loša, samo zato što ste vi stabilni i u stanju da malo "smirite" i prizemljite večito nemirnog i vazdušastog partnera. Može se reći da vaši seksualni apetiti nisu jednaki, jer ste vi mnogo više zainteresovani za seks od partnera. Ali ako je u ovoj vezi Bik muško, a Blizanac žensko, mnoge stvari mogu krenuti nabolje. To istovremeno znači da bi Blizanac trebalo da se smiri u svojim avanturicama i flertovanju. Pojmovi o uživanju su različiti kod vas dvoje koliko i karakteri, ali na polju dnevnog praktičnog života vi se ipak dobro snalazite. Vi gomilate a partner prikuplja. Pri tom veze i poznanstva koristite savršeno. Erotski spoj je podložan konfliktima - kod vas je dubok, staložen osećaj i želite trajnije uživanje do kulminacije, partner je površan i želi da što pre okonča.

Astrologija bez misterija: najveće tajne horoskopskih znakova...

Blizanci sa Blizancima

Pošto ste i vi i vaš partner po prirodi nervozni, ova kombinacija neće biti baš mnogo srećna. Naime, vi dobro zajedno funkcionišete kada se družite, jer imate o čemu da razgovarate. Moći ćete bez problema da se razdvojite na neko vreme. Niste posesivni ni ljubomorni. Oboje ste slobodni i veoma cenite svoju nezavisnost. Pošto ste oboje rođeni pričalice, vi ćete na taj način ispuniti svoje vreme. O seksu ćete više raspravljati nego što će ga praktikovati. Kako se vi kao dim sa dimom mešate, razlike vam očito ne smetaju i svakom se vetru jednako povijate. Površno zainteresovani, bez uvijanja i pretvaranja trčite za senzacijama. Volite površna i laka uzbuđenja i okolina se zabavlja na njihov račun.

Vaša se sreća ostvaruje time što stvari ne shvatate dramatično i normalno je da vas prati dečija radost. Ipak u društvu i u zajedničkom poslu ne možete se podneti, jer oboje hoćete briljirati vicevima i poslovnom okretnošću. U braku vam je lakše, jer jedan je u kući, drugi je napolju. Ako vas neko prekoreva, pravite se nevešti i mislite: "za dobrim se konjem prašina diže".

Blizanci i Lav

Vaša veselost i simpatičnost će relaksirati vašeg partnera, a vaša nestalnost i komunikativnost uvek će odgovarati partneru koji ne može da živi bez stalnih i čestih društvenih kontakata. U seksu se dobro slažete. Međutim, problem nastaje onog trenutka kad primetite da je vaša sloboda ugrožena. Upravo zato što vam neće smetati izleti partnera, vi ne podnosite nikakve pritiske tog tipa. Između vas dvoje velike su razlike erosa i psihe, i za javnost delujete kao čudan spoj. Vaš brak je brak volje i intelekta, slobodni ste od svih predrasuda, osećaji nisu duboki i ljubomori nema mesta - vi ste oboje srećni jer stvari gledate realistično. Nadopunjujete se u javnom radu, društvu, izletima, školi i nastupima. Naravno je da će partner imati vodeću ulogu a vi ćete biti pomagač i sufler, a zlu ne trebalo i papučar.

Blizanci i Rak

Vaš odnos se može pokazati kao odnos ulja i vode - ma koliko vas mešali, vi ćete uvek ostati odvojeni. Oboje ste promenljivi i u stalnoj defanzivi. U seksu može biti problema zato što će partner uvek biti raspoložen za nežnost, čak i kad vi to više niste u stanju. Tada će partner biti razočaran i tužan. Ako želite da ostanete zajedno, morate da se priviknete jedno na drugo. Jedino što vas veže to su uspomene iz detinjstva. Oboje volite putovanje, jedro uvek čeka; no dok vi bežite, partner se vraća. Razlike u pogledu kuće i brige o deci su velike, vi ćete lako namaknuti sredstva za život, partner je dobar blagajnik, pa će kuća biti bezbednija. Osećajni život vašeg partnera je dublji, dok je vaš površan, ali i vi ćete na svaku primedbu rado ispravljati svoje nedostatke.

Blizanci i Devica

Kada se vas dvoje prvi put sretnete, nećete ostati dužni jedan drugom: prvo što ćete uraditi jeste rasprava ili diskusija, i tek kada odmerite svoje intelektualne moći, možda ćete nastaviti svoju vezu. Seks neće biti loš. Međutim, vaši odnosi retko kad mogu biti savršeni. Vas dvoje ste izvan kuće svuda zajedno, ali u kući eros nema dubine, jer vam je različita brzina uzbudjivanja. Partner je na to osetljiviji pa traži da se negde izjada. Ako ste u lošim aspektima, doći će do razlaza. Kako veze nisu jake, to prođe skoro bezbolno. Oboje lako i brzo reagujete, može doći do razlaza čak i samo zato što ste raspoloženi za vođenje ljubavi u različito doba dana. Međutim, kad je reč o biznisu, praktičnom životu i dnevnim potrebama, tu ste na istoj strani.

Blizanci i Vaga

Ova kombinacija je prihvatljiva i vas dvoje se u mnogim stvarima možete dobro razumeti. U seksu ste harmonični i vaša ljubav može biti dugotrajna. Vrlo ste nežni pa nije retkost da izražavate najdublja osećanja jedno drugom recitujući poeziju! Oboje imate potrebu da budete stalno okruženi i ljudima i luksuzom. Ukoliko muškarac Blizanac nađe ženu Vagu, nikada ne sme zaboraviti da joj svakog dana bar jednom kaže da je voli! Vi, kao dim, i partner, kao lahor, počećete kao lako poznanstvo, možda čak na nekoj žurci, a brak nastupa nepredviđeno. Na ulici se uvek držite za ruke, zajedno putujete, kupujete i ludujete, ali u kući nije baš sve u redu. Oboje imate brze i lake emocije, erotični dodiri su nekako suvi, kao dim na vetru. Međutim, zbog samog erosa nećete se rastati, jer vam brak prati neka svežina.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.