U nedelju je najmoćniji dan u poslednjih 100 godina: evo šta treba da uradite dok vlada magija niza brojeva 11.11

Niz brojeva 11.11 donosi čuda, samo ako zaista u njih i verujete... Evo kakve vam dobre vibracije donosi 11. novembar 2018. godine...

11. novembar 2018. godine je najmoćniji dan u poslednjih 100 godina: Otvorite srce i desiće se čudo!

Ako osećate da vam je život usporen, ako se osećate bolesno i umorno od iste stare stvari, 11. novembar sigurno će vam doneti dah svežeg vazduha

11. novembar je vibracijski snažan dan zbog činjenice da je to 11. dan 11. meseca. I mi smo u godini broja 11, što ga čini jednim od najmoćnijih dana u više od 100 poslednjih godina.

Ako ste osetili ovih 5 stvari, prati vas negativna porodična karma: šta nam u životu donosi karmički DNKAko ste osetili ovih 5 stvari, prati vas negativna porodična karma: šta nam u životu donosi karmički DNK5 znakova koji se javljaju ako ste "žrtva" porodične karme - sami ste odgovorni za oslobađanje od karmičkih dugova...

1111 ili 11/11 poseduje poseban duhovni značaj jer se veruje da je to broj duhovnog buđenja i moćnih novih početaka. Kada često vidite 11:11 na satu ili kada ste privučeni brojem 1111, to često ukazuje na nadolazeću promenu ili buđenje koje se pojavljuje na horizontu.

Anđeli, duhovni vodiči i Svemir takođe koriste brojeve kao način povezivanja i komuniciranja s vama. 1111 obično koriste Božanska bića kako bi vam pomogla da odaberete pravi smer i kako bi vam osvetlili put ispred vas.

U numerologiji, broj jedan označava nove početke, ali kada postoji niz, poput 11. novembra (11/11), to stvara snažnu energiju za dan koji nam omogućava da se svi probudimo za novi potencijal.

11. novembra je moćno vreme da promenite svoj život, postavite namere ili dublje kopate kako biste otkrili istinu. Nova buđenja, nove informacije i novi nivoi prosvetljenja – sve je to moguće na ovaj dan zbog ove energije.

Značenje 2018. godine

Poslednji put smo doživeli Univerzalnu godinu broja 11 u 2009., a zatim pre toga u 1910., tako da više od 99% svetske populacije iskusi jednu ili dve Univerzalne godine vibracije broja 11 u svom životu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.