Tranzitna Venera u Škorpiji od 6. do 31. decembra 2015. godine: vodim te u Sebe

Venera u Škorpiji je i okean suza i žmarci kroz kožu. Odvešće nas na najduži put, put koji vodi duboko u sebe...

Drago mi je što me tako divno ne znaš. I što me nikad ni nećeš znati. Dok moja rasparana ivica kože drhti od voljenja nekog tebe, savijam svijet u dlanove. Život je mnogo više od onoga što misliš da si mi dao...

I konačno je tu. Rekli bi da nije svoja na svome. Venera u Škorpionu, gde se i ne oseća najbolje, a opet ume da oseća baš sve. Njena dubina njena je provalija. U isto vreme ona je i okean suza i lelujavi žmarci kroz kožu kože. Ona miriše na baršunastu tamu. Oklopljena u večnost. Ona skriva tajne odaje svakog vašeg carstva. Došla je, po ono po što dolaze samo hrabri - po večnost.

Astro saveti: koji sport odgovara vašem horoskopskom znaku...

Venera u Škorpiji ima dve svoje dimenzije. Ili će vas povesti u ludila i oaze ljubomore, ispunjenih sati punih gorčine. Zavesti vas na jedan dodir divljine i pustiti da krvarite u njenim odlascima. Ili će vas pokupiti sa vašeg dna. Onako zalepljene u svojoj nemoći. Nepoverljive. Utučene. Slomljene. I učiniti da vaša koža diše kroz hiljade tuđih ožiljaka. Podariti vam spoznaju da smo isprepleteni u svemu. U ovim i onim trenutcima. U sadašnjosti i prošlim životima. U sebi.

Venera u Škorpiji ume da bude najradikalnija od svih Venerinih tranzita. Zavisno u stepenu razvitka ljudske duše, ona će ponuditi svoje događaje. Dovesti vas ne pred njih, već u njih same. Nespremne na beg. Bez očekivanja. I nade. Kao da će um utrnuti na tren. Vodiće vas impuls. I to će biti jedino ispravno. Instikt. Ne morate da reagujete ničim drugim. On je dovoljan. Onaj poriv u vama koji neobjašnjivo objašnjava da baš to treba da učinimo iako ne znamo ni zašto ni kada.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.