Tranzitna Venera u opoziciji sa Plutonom: zašto smo preživeli dramu

Venera se odupire Plutonu, ali ponekad bezuspešno. Ali zajedno sa njim unela nam je malo drame u život... Dakle, šta nam je uzela, a šta dala...

"I dio mene nastavlja se držati, za slučaj da nismo nestali. A jesmo li?"

Tranzitna Venera u opoziciji sa Plutonom (27. jun - 3. jul 2016. godine)

Venera u Raku stoji suprotno od Plutona u Jarcu. Ovih dana doživljavamo emotivne drame. Život je bolniji nego inače. Sastaju se i rastaju neke priče. Nedovršene. Ni ovoga puta nije to taj krug koji moramo da zatvorimo. Svesni smo da nema postojanja koje tražimo, ali nastavljamo. Nije nam se dalo da budemo. Hoće, nekada, negde. Verujemo.

Poneki odnosi zapetljani vrište. Posesivnost je izgrebla vaša lica. Ljubomora opseda svaki trzaj. Ne živite u odnosima koji umiru u vama. Jer, nema ih. Ugušena čekanja sve manje vas vuku. Želite slobodu koju ste i dali. Postaje naporno da odgovarate na pitanja, imate senu iznad svoje sene, imati nekoga ko proverava svaki vaš otkucaj. I u toj borbi opet posustajte.

Nedeljni horoskop za period od 3. do 10. jula 2016.godine: sedmica ljubavnih izazova...

Venera se odupire Plutonu, ali ponekad bezuspešno. Mislite da imate dom, a nemate ga. U ovom trenutku ništa nije sigurno. Potrebno je da ga odranimo. Pa napuštate duple odnose i hareme strasti i vrtoglavih slutnji i vraćate se kući. Nečija deca čekaju. Vaša. Njihova. Ona u vama. Ponekad je vreme da postavite svoje granice i to vreme je sada.

Vaše tajne veze su lepe, uzbuđujuće i sjajne, međutim one ne opstaju. Ako ste od onih koji čekaju da se dogodi čudo i da partner ostavi porodicu, znajte da neće. U ovom trenutku to postaje svima jasnije. Da je iko ikada hteo da bude sa vama - bio bi. Izgovori tu ne postoje. Jer Pluton kad voli on je spreman da dovede i sam sebe do samouništenja, ali to ne čini. On je spreman da promeni svoj život da bude sa vama, ali nije. Jer vezanost u kojoj jeste, nije ljubav. Premda, se nama to tako često čini. Možda je vreme da postavimo pitanja čiji odgovor već znamo.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.