Tranzitna Venera u Jarcu: karma uz koju vezujemo komadić duše

Ona je naša prošlost. Ona koja se vraća. Emocija koja negde živi zarobljena u vremenu. Ona je svaka priča koja nam se opet ponavlja. #Venera...

Venera će ući u Jarca 23. januara 2016. godine.

„Zar je bitno kako će se ovo završiti? Šta ako nikad više ne budemo voljeli?"

Svaka priča ima svoj ožiljak. Podvlačimo tmurno jutro ispred postelje. Gledamo očima zaroboljenima u večnost. Najgore je kada znamo krajeve, iz njih uvek nađemo početak.

Venera ulazi u znak Jarca. Niko je ne voli više, to vam mogu da garantujem. U njeno telo ugradio je kičmu, onaj ko ju je želeo uvek voleti. Naše zenice padaju preko tuđih očiju. Traže se mrlje naših trnaca. Kako prozirno izgleda naše telo, rasuto pred nekim tuđim očima.

Naše kamene staze i okovi, čeličanje koja nas prate, svi naši jecaji, zaključani u podrumu naše duše, kao da izviru. Kontrolisanim pokretima zabacujemo svoje vene, prodiremo u nas oduvek je bilo najteže.

Strast, izazovi, sigurnost: koja je najsnažnija emotivna potreba vašeg horoskopskog znaka...

Venera u Jarcu u zamahu svoje prošlosti. Sazreva. Krhost njenih delova kada raspadnuti čine njeno lice, izgleda kao mozaik. Niko se ne ume zalepiti bolje nego ona. Pod Saturnovim koracima unazad, ume da se sastavi. Iskonski traži vrednost, vernosti koje su zaleđe, zamrznute, u nekim vekovima. Ova žena uči baš kako to da bude.

Izgriženih ruku, smrznutih na „hladnoći" pokazuje nam sudbine. Ona je celo naše voljenje ikad zaboravljeno. Ona je svo naše sećanje, ikad ostavljeno. Ona je svaki naš susret, dirigovan pod zracima večnosti. Ona je karma koju vezujemo za komadić duše. Naš teg, omča i krah. Ona je skelet svih naših snova. Stub naših htenja. Ona je realnost naših snova. Goruća želja da se oslobodimo. Preživimo. Da umuknemo svoju večnost i oživimo.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.