Totalno pomračenje Sunca: evo šta treba da radite u noći između 8. i 9. marta 2016. godine

Zaštita od negativne energije i oslobođenje od tereta prošlosti mogući su, tvrde astrolozi u doba solarne eklipse...

Totalno pomračenje Sunca u Ribama biće 9. marta u 2.30h, na 18. stepenu ovog vodenog, promenljivog znaka. Povoljno je to što će biti u sekstilu sa Plutonom u Jarcu, donoseći velike, korenite promene ili novine.

Kako je pomračenje Sunca u Ribama, treba da tražite pomoć od drugih, jer će pomoć pre stići. Najvažnije je samo za one koji su rođeni u Ribama, Devici, Strelcu, ili tu imaju Mesec. Važno je da ne ulazite sada svesno u novine, jer nije povoljno vreme za to. Novine, ili promene koje donosi pomračenja će za neke biti i povoljno, ako ne odmah, a ono kroz neko vreme za osobe koje imaju Sunce u Raku oko 18., ili Škorpiji, ili Biku, Jarcu. U prirodi su moguće, u nekim predelima sveta, prirodne katastrofe, posebno poplave, a negde i zemljotresi.

Šta nam donosi totalno pomračenje Sunca u Ribama: evo koja je jedina stvar u koju treba čvrsto da verujete...

Dobro je da se na kratko - dok traje pomračenje oko 2. 30h (ako ste budni) opustite i vizuelizujete kako negativna energija odlazi od vas, da se utapa u vodu, jer je reč o znaku Riba, vodenog znaka. Zamislite da vaša negativna osećanja tonu u duboku vodu, da strah ili osećanje tuge, ili neka druga negativna emocija tone i nestaje. Osetićete se lakim i neće se negativna energija odraziti.

Ta vizuelizacija bi trebalo da se radi za vreme pomračenja u minuti na ovim prostorima, pa u narednih 3-5 minuta. To je jedan od načina da se oslobodimo tereta prošlosti i da možemo da dočekamo promene spremni, bez straha, s poverenjem da nam život donosi uvek ono što treba - ako ne trenutno, onda za kasnije dobro.

astro_vodic_kroz_zelje_sta_treba_vizuelizovati_za_vreme_totalnog_pomracenja_sunca_u_ribama_1

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.