Tarot karta za danas: simbolika sudbine za 21. februar 2019. godine

Tarot karta za danas: Šestica diskova!

Tarot karta za danas za 21. februar 2019. godine - Šestica diskova - ukazuje na pozitivnu i optimističnu kartu koja predviđa napredak i razvoj, piše Lovesensa. U narednom periodu očekujte da će vam se trud i požrtvovanost itekako isplatiti. Očekuje vas puno pozitivnih vesti i događaja, ali ova karta vas uči i jednu važnu lekciju. Uvek budite ponosni na sebe, na svoje talente, potencijale i ono što ste stvorili. Iako vam se ponekad čini da ste mogli puno više i bolje, ne kritikujte sebe previše, već pružite sebi drugu šansu koja ća biti savršen vetar u leđa.

Mesečni horoskop - ova 3 znaka koja očekuje vatrena ljubav u martu 2019. godinaMesečni horoskop - ova 3 znaka koja očekuje vatrena ljubav u martu 2019. godinaMesečni horoskop predviđa lepe promene na ljubavnom planu za ova 3 horoskopska znaka - sazanjte da li vas prati zvezda srećne…

Na polju karijere očekuju vas promene na bolje. Oni koji traže posao imaće puno različitih mogućnosti, a jedan od njih naročito će im se dopasti. Ovo je period kada se ambicije iznenada ostvaruju.

Plodno i dobro razdoblje za ljubav donosi pozantstvo sa jednom misterioznom osobom koja će vas vratiti u svet romantike. Budite jasni i direktni, pokažite šta zaista želite u ljubavi. Oni koji su vezi obnoviće strastvene varnice sa partnerom i postaće više bliski.

Uspešno rešavate finansijske probleme.

Puni ste pozitivne energije i radosti, ali je važno da to podelite sa drugima i pokažete da uvek postoji tračak nade. Ojačaćete svoje komunikacijeske sposobnosti.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos4

Ljubavni horoskop za 6 narednih godina: saznajte šta usamljena i slobodna srca očekuje do 2025. godine 

 

Još od 24. novembra 2018. godine Neptun u direktnom hodu ušao je u znak Riba, ali ovaj misteriozan spoj utiče na našu sudbinu i budućnost sve do 2025. godine, piše Lovesensa.

Neptun u znaku Riba nas konstantno podseća koliko još aktivnosti treba da preduzmemo na poslu i po pitanju ljubavnog života. On je naš vetar u leđa, naša podrška i putokaz koji otkriva da možemo puno više od našh treutnih planova i ambicija. Zvezde otkrivaju da za sada nema razloga za strah od budućnosti. Međutim, ovaj aspekt će najviše uticati na želje našeg srca i romantičnu stranu života.

Horoskop za narednih 8 godina:evo kakvu nam budućnost donosi Hiron u znaku ovna (do 14. aprila 2027. godine)Horoskop za narednih 8 godina:evo kakvu nam budućnost donosi Hiron u znaku ovna (do 14. aprila 2027. godine)Horoskop otkriva našu sudbinu do 2027. godine - kakvu nam budućnost i promene donosi Hiron u znaku Ovna!

Ponekad ćemo osećati da smo nemoćni pred velikim udarima sudbine i ljubavnim iskušenjima, da su naši snovi nedostižni i da nas u nekom uglu sveta naša srodna duša čeka u tišini, a mi ne umemo da pronađemo put do njenog srca.

Međutim, ako želite da uspostavite savršenu harmoniju između snova i realnosti, važno je da otvorite srce i vidite koje sve mogućnosti vam svaki novi dan donosi. U narednih 6 godina imaćete šansu da se ostvarite u ljubavi, upoznaćete pun novih prijatelja, krug poznanika se širi, ali morate preispitati svoje želje, mane i potrebe.

Razmislite, da li prevelikim očekivanjima odbijate ljubav od sebe? Zato vas Neptun u Ribama uči da srušite granice, probate nova avanture i otpustite strahove. Tako će se nove ljubavi pojavljivati, a kada se srce napokon umiri i očisti od negativnih emocija, ona prava istinska ljubav pronaći će put do vas.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.