Tarot karta za danas: simbolika sudbine za 15. februar 2019. godine

Tarot karta za sutra - As pehara!

Tarot karta za sutra za 15. februar 2019. godine - As pehara - ukazuje na ljubav, sreću i zadovoljstvo. Period problema je sada iza nas i vreme je za novi početak. Univerzum daruje šansu da ispravite greške i osetite se kao da ste ponovo rođeni. Sada će planovi početi da se ostvaruju, ali samo ukoliko se aktivirate i prihvatite promenu i nove mogućnosti. Vratio vam se onaj stari osećaj slobode i poletnosti i sada ćete lakše upoznati nove ljude, sticati prijateljstva i nove ljubavi.

Na poslu vlada odlična atmosfera, a sa kolegama se nikad bolje niste slagali. Nadahnuti ste kreativnošću i novim idejama, a uskoro vas očekuje posao na kojem ćete ostvariti odlične rezultate i za to ćete biti dobro plaćeni.

Horoskop - zašto moramo da budemo oprezni u narednim danima: evo kakva nam iskušenja donosi spoj Marsa i UranaHoroskop - zašto moramo da budemo oprezni u narednim danima: evo kakva nam iskušenja donosi spoj Marsa i UranaHorosop otkriva sudbinu u susretu Marsa i urana - evo na kojim životnim poljima treba da budemo više oprezni!

Na polju finansija sada je sve u redu. Ne trošite novac na nepotrebne stvari, poslušajte intuiciju i uložite u nešto što vam je važno.

Ovo je idealan period za ljubav jer svojom energijom lako osvajate i stvarate neverovatne energetske konekcije sa drugima. One koji su u vezi očekuje produbljenje odnosa, dok će usamljeni imati šansu da sretnu srodnu dušu. Budite pažljivi, znakovi koji vode do prave ljubavi svuda su oko nas.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.