Tarot karta za sutra: predviđanje sudbine za 22. maj 2019. godine

Tarot karta za sutra - Petica pehara!

Tarot karta za sutra za 22. maj 2019. godine - Petica pehara - ukazuje na zbunjenost i sumnju u svoje sposobnosti. Ovo je trenutak kada niste sigurni da li ste spremni da okrenete stranu u knjizi života. Osećate se zbunjeno i nemoćno, a u stvari ste samo žrtva tereta iz prošlosti.

Vreme je da se oprostite sa starim ranama i raščistite unutrašnje dileme. Otpustite loša sećanja. Otpustite ljude koje su vas povredili. Otpustite neprijatna osećanja.

Iako trenutno u nikoga nemate poverenja, ne brinite, intuicija će vam pokazati pravi put. Slušajte unutrašnji glas i sve će početi da se osvija jednostavnije.

MESEČNI HOROSKOP - saznajte šta nam donosi jun 2019. godine: Raku cvetaju ruže ljubavi, a Bik će ostvariti ciljeveMESEČNI HOROSKOP - saznajte šta nam donosi jun 2019. godine: Raku cvetaju ruže ljubavi, a Bik će ostvariti ciljeveMesečni horoskop za svaki horoskopski znak - saznajte šta nas očekuje u junu 2019. godine!

Na polju ljubavi mnoge očekuje raskid ili početak kraja. Ne prepuštajte se tuzi i razočaranju, jer već odavno shavtate da ovaj odnos nema budućnost. Ne zaboravite, kada se jedna vrata zatvore, pogledajte malo bolje, jer je moguće da su se druga već otvorila.

Na polju karijere ste zbunjeni i ne znate kojim putem treba da krenete. Ova karta nagoveštava i potrebu za promenom posla ili profesije.

Sada nije pravo vreme za važne odluke o finansijama.

Odreknite se loših navika.

Izvor: Lovesensa

T.A.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.