Tarot karta za sutra: predviđanje sudbine za 18. maj 2019. godine

Tarot karta za sutra - Paž štapova!

Tarot karta za sutra za 18. maj 2019. godine - Paž štapova - označava novi početak. Ovo je karta koja slavi život, pa ćete u narednim danima biti pozitivno raspoloženi, prepušteni instiktima i strastvenim željama. Ovo je period kada želite da živite punim plućima, odnosno kada želje i osećanja pobede razum.

Moguće je da ćete upasti u neke zamke zbog nepromišljenog ponašanja, ali i dalje ćete se osećati dobro. Karta nagoveštava da je ovo dobar period za pročišćenje duše i potragu za pravim unutrašnjim JA.

VELIKI HOROSKOP ZA PUN MESEC U ZNAKU ŠKORPIJE: sutra je njegova energija najjača - saznajte kako će uticati na vaš znak ZodijakaVELIKI HOROSKOP ZA PUN MESEC U ZNAKU ŠKORPIJE: sutra je njegova energija najjača - saznajte kako će uticati na vaš znak ZodijakaPun Mesec u Škorpiji - spoj vatre i senzualnosti! Evo kako najbolje da iskoristite njegovu energiju 18. maja 2019. godine...

Zauzeta srca uspešno će rešiti probleme sa partnerom, a oni slobodni su i dalje daleko od ljubavi. Trenutno vam ljubavni život nije proritet i niste sigurni kako biste se snašli u ozbiljnoj vezi. uradite onako kako vam srce šapuće.

Na polju karijere očekuju vas neodobravanja i kritike, ali to možete okrenuti u svoju korist. Pokažite koliko ste energični i kreativni. Dokažite da se ispod stroge i ozbiljne spoljašnjosti krije neverovatna inspiracija i izvor ideje. Mnoge ćete uspeti da iznenadite svojim umećima.

Očekuje vas finansijski dobitak i napredovanje, ali budite oprezni sa trošenjem novca. Ako se posvetite poslu, trud će se definitivno isplatiti.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.