Tarot karta za danas: predviđanje sudbine za 15. mart 2019. godine

Tarot karta za danas - Dvojka diskova!

Tarot karta za danas za 15. mart 2019. godine - Dvojka diskova - ukazuje na prilagođavanje i iscrpljnost. Ovo je karta opomene - morate se opustiti. Previše tereta nosite na svojim leđima, imate bezbroj obaveza, ali ne shvatate da su vaša energije i zdravlje važniji od svega. Ako nastavite da se posvećujete obavezama, one će se svakodnevno gomilati, a privatan život će trpeti.

Na poslu je napeta atmosfera. Imate puno novih zadataka, ali važno je da naučite kako da razdvojite bitno od nebitnog. Podelite posao i odgovornost sa kolegama. Ako tražite posao, zvezde u ovom periodu nisu na vašoj strani. Posvetite se CV - u i analiziranju tržišta, usavršavajte se.

Kako da ispravite lošu karmu do 5. aprila 2019. godine: kineski horoskop predviđa sudbinuKako da ispravite lošu karmu do 5. aprila 2019. godine: kineski horoskop predviđa sudbinuMesečni kineski horoskop do 5. aprila - vladavina Vatrenog Zeca donosi sjajne šanse za budućnost!

Oni koji su u vezi zapostavljaju partnera i nemaju dovoljno vremena, ali pravite veliku grešku. Pronađite vremena za uživanje sa partnerom, nežni dodiri i tople reči napuniće vaše "baterije" Slobodna srca, ovo nije dobar period za ljubav, jer ste previše zauzeti, ali kada "vetar" briga prođe, pojaviće se osoba koja će ulepšati ovo proleće.

Na polju finansija očekuju vas neprijatna iznenađenja, ali period lošeg novčanog stanja brzo će proći.

Odmorite se i posvetite se duhovnom uzdizanju. Ne dozvolite da vas brige i stres izbace iz ravnoteže.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.