Tarot karta za danas: predviđanje sudbine za 7. maj 2019. godine

Tarot karta za danas - Sedmica diskova!

Tarot karta za danas za 7. maj 2019. godine - Sedmica diskova - ukazuje na harmoniju i olakšanje. Trud će se napokon isplatiti, teškoće su iz nas i sada možete lagano da odahnete i osetite kako vas ispunjava mir. Očekuju nas nova rešenja. Klupko tajni i mračne prošlosti je odmotan i sada bez stega krećemo napred.

Horoskop - očekuje nas zlatni period: Merkur u Biku donosi sticanje novca i put ka prosperitetu (do 21. maja 2019. godine)Horoskop - očekuje nas zlatni period: Merkur u Biku donosi sticanje novca i put ka prosperitetu (do 21. maja 2019. godine)Astro tajne - Merkur ulazi u znak Bika i sada imate šansu da ostvarite sve što ste zamislili!

Ova karta nagoveštava povoljnu finansijsku situaciju, ali nikako nemojte da se opustite. Iako ste trenutno na povoljnom tlu, ne odustajte od svojih planova i usavršavanja, jer tako možete pasti na zemlju i vratiti se na početkak puta. Sigurno je da ne želite da se suočite sa takvim posledicama, zato nastavite da budete vredni i uživajte u blagodetima koju vam naredni dani donose.

Napokon ste se izdigli i pokazali koje sve sposobnosti posedujete. Moguće da vas na polju karijere očekuje puno važnih ponuda i šansi za napredovanje. Dobro razmislite pre nego što donesete odluku.

Teškoće u ljubavi su posledice toga što još uvek niste zacelili neke rane na duši ili ste neiskreni prema sebi. Tek kada otpustite loša iskustva i počnete više da verujete u sebe, ljubav će se iznenada pojaviti.

Poslušajte unutrašnji glas, posvetite se meditaciji i zadovoljite svoje potrebe.

Koje poruke anđeli imaju za Bika, Škorpiju, Ovna i Vagu: evo kako da se povežete dsa svojim anđelom čuvarem

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.