Tarot karta dana: simbolika sudbine za 29. novembar 2017. godine

Tarot karta dana: Trojka štapova!

Tarot karta za 29. novembar 2017. godine - Trojka štapova - ukazuje na povoljnu finansijsku situaciju. Trojka u ovoj karti simbol je ravnoteže i pojačanog optimizma, pa ćete imati više hrabrosti da ostvarite san. Samo onaj ko ima samopouzdanja i veruje u svoje ideje i sposobnosti imaće hrabrosti da preuzme rizik i iskoristi najpovoljnije vibracije Univerzuma. Ova karta probudiće u vama neverovatnu dozu energije i želje za avanturom, a vaš je izbor i važna odluka kako da tu energiju kanališete u pravom smeru.

besplatna natalna karta.jpg

Romantičan dan sa partnerom i negovanje bliskosti donosi sreću, ali ukoliko želite da budete dominantniji u odnosu na partnera moguće je da će vaša veza doživeti krah. Osoba koju ste nedavno upoznali možda već sada misli na vas, a ukoliko zaboravite na strah od odbijanja možda vam sleduje divno romantično veče. Od danas se menja duhovna zrelost, pokušajte da je uskladite sa smerom ličnog razvoja.

 

procitajte.jpg

5 mentalnih vežbi koje vode ka uspehu, sreći i zadovoljstvu

1. Vežbajte postavljanje ciljeva

Definišite cilj. Kao što određujete broj vežbi i ponavljanja, sve drugo možete sistematično postaviti kao cilj. Oni su lični i specijalno indvidualni. Neka to bude svetlo na kraju tunela ka kojem idete, a koje će vam dati samopouzdanje i sigurnost. Prvenstveno treba da postavite očekivanja i da ispišete korake koje ćete preuzeti u postavljanju ciljeva.

2. Vežbajte ostvarivanje ciljeva

Ne morate uvek da imate previše priprema za ostvarenje ciljeva. Ponekad jednostavno idite uz energiju i kažite sebi da nešto možete. Ustanite i krenite ne oklevajući i na taj način ćete privući još pozitivne energije. Naviknite sebe na uspeh. Trenirajte tako što ćete sebi prvo postaviti lakše ciljeve.

Psihologija uspeha: ovo su dve najvažnije osobine po kojima nas ocenjuju...

3. Otklonite mentalne oslonce

Kako biste razvili mentalnu snagu morate ukloniti 'pomoćne točkiće'. Za početak izbacite iz glave dugme za odlaganje alarma. Sa 'snooze' opcijom trenirate mozak da bude umoran i uklanjate mu ideju o tome da neke stvari jednostavno treba da se urade odmah, na vreme. Ustanite i suočite se sa danom. Bitno je da budete ovakvi i u drugim sferama života kako biste se istrenirali da budete samostalni, jaki i produktivni. Takođe, nemojte sebi nalaziti opravdanja i sažaljenje.

4. Izgradite otpornost

Spremite se za kratke rokove, lične neuspehe, borbu i stres u vašem životu. Žilavost se ne stvara samo rukovođenjem takvih stvari i gašenjem požara već i pozitivnim stavom nakon toga. Promene morate prihvatati bez averzije i ljutnje. To je veoma bitno kako ne biste imali bol u želudcu i za najmanji problem. Razvijajte pozitivan stav.

5. Razvijajte mentalnu spretnost

Pažljivo planirajte donošenje odluka, reakcije, pažnju i korake koje preuzimate. U ovome vam može pomoći meditacija kako bi vaše reakcije bile smirene i smislene. Od vaše mentalne koordinacije zavisi mnogo, od uspeha u karijeri do fizičkog zdravlja. Kada je ona u disbalansu narušava vam se mnogo toga u životu.

Izvor: Bizlife

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.