Tarot karta dana: simbolika sudbine za 2. decembar 2017. godine

Tarot karta dana: Pravda!

Tarot karta za 2. decembar 2017. godine - Pravda - ukazuje na osećajnost, empatiju i potrebu za pravičnim delima. Danas ćete više brinuti o potrebama drugih nego o svojim problemima. Ali, koliko to može da bude loše, toliko je korisno, jer zakon karme velikodušno vraća dobra dela. Na ovoj karti je često naslikana vaga, a to znači da treba da budemo pažljivi u donošenju važnih odluka. Nema više mesta za dvoumljenje, već samo za izbor ispravnog delovanja.

besplatna natalna karta.jpg

Budite sigurni u to šta očekujete od partnera i od ljubavi, jer karta nagoveštava da će se uskoro pojaviti osoba koja bi mogla da ispuni vaše romantične snove. Karta predviđa i da ste srećne ruke, pa ćete možda danas dobiti neočekivani novac, nasledstvo ili vratiti stare dugove. Ako želite da uspete, treba da znate da je iskrenost prema sebi prvi korak ka samoostvarenju.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za decembar 2017. godine

 

OVAN

Povoljan aspekt (trigon) kojeg pravi Sunce i još tri planete sa znakom Ovna dokaz je ravnoteže i vitalnosti, posebno kroz prve dve dekade decembra 2017. godine. S druge strane, Mars, vladar Ovna, nije u najboljoj poziciji i vladar je kuće bolesti. To znači da vaše stanje tokom decembra zavisi od toga kako ćete raspodeliti svoju snagu. Koncentrišite se na prioritete i dobro se brinite za sebe.

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za decembar 2017. godine

Savet: Nemojte preterivati kada se radi o troškovima, investicijama i pozajmicama!

BIK

Tokom decembra preterano ćete se koncentrisati na druge, a premalo na sebe. Mogli bi vas opterećivati određeni problemi, mogli bi imati bojazni ili preterano analizirati stvari. Sukobi i prestupi mogu loše uticati na vaše zdravlje. Zadnja dekada Bikovima donosi poboljšanje zdravstvenog stanja.

Savet: Uštedite nešto novca i dobro razmislite pre nego što donosite odluke vezano za novac!

besplatna natalna karta.jpg

BLIZANCI

Bićete promenjivog raspoloženja. Morate biti umereni kako bi vaš organizam funkcionisao uredno. Stres, preterivanje i nemar glavni su neprijatelji Blizanaca tokom decembra 2017. godine. Dobra stvar u svemu tome je da je ovo odličan period za razrešavanje određenih poteškoća i za tretmane. Rešenja ćete lakše pronaći.

Savet: Ne žurite sa odlukama! Stvari nisu uvek onakve kakve se čine.

RAK

Na polju zdravlja Raka tokom decemvra 2017. godine mogu se odigrati neke neugodnosti. Zanimaće vas razni tretmani za poboljšanje vašeg stanja, dijete ili kako da poboljšate fizičku formu. Ovo je pravo vreme da se oslobodite loših navika, nađete rešenja za neke stare probleme koje ste zanemarili. Mars i Jupiter donose vam poprilično energije koju morate iskoristiti. Budite aktivni!

Savet: Spremite ormare, sortirajte stvari, rešite se nepotrebnog, stare instrumente, aparate ili alate popravite!

LAV

Kroz prve dve dekade decembra 2017. godine bićete u dobroj formi i dobrog raspoloženja. Imaćete nalete filozofskih misli ili ozbiljnijih namera u periodu od 21. do 22. decembra. U zadnjoj dekadi stvari vam se neće činiti dovoljno dobrim. Zbog toga nemojte u ničemu preterivati, posebno oko praznika. Bilo bi najbolje kada bi imali pomoć oko svega što morate da uradite (prijatnije je ako nekog imate uz sebe) ili uzmite manji godišnji odmor.

Savet: Nemojte previše novca potrošiti na darove i zabavu!

DEVICA

Zbrka i komplikacije moguće su tokom decembra, najviše zbog nezadovoljstva, razdražljivosti, poteškoća, nestrpljenja i stresa. Retrogradan Merkur pravi kvadrat s prirodnim Suncem Device, dok Mars prolazi kroz kuću uma Device. Uz ovakav astrološki splet najvažnije je da nađete način da se opustite, sve aktivnosti isplanirajte i stvarima pristupite metodično. Nemojte žuriti, biti nemarni, posebno u saobraćaju.

Savet: Kada raspravljate o stvarima, nemojte se uznemiravati! Na diplomatski i smiren način kažite ono što želite.

VAGA

Tokom decembra 2017. godine zanimaćete se više za svoje zdravlje. Potražite rešenja za neke starije probleme i zakažite kontrole, analize ili tretmane. Zbog nemara mogli bi se suočiti s nekim poteškoćama.

Razmislite morate li da menjate neke svoje navike. Pokušajte izbeći stresne okolnosti i intelektualno iscrpljivanje.

Savet: U komunikaciji budite pažljivi i dovoljno jasni! Zapitajte se jeste li shvatili primljene informacije od drugih na pravi način i jesu li drugi shvatili ono što vi želite reći.

ŠKORPIJA

Uz Jupitera i Marsa u Škorpiji tokom decembra 2017. godine, vitalni ste, puni energije, samopouzdani i spremni za akciju. Zaista vam treba vežbanje kako bi iskoristili višak energije. Jupiter - Mars kombinacija zaista donosi puno energije, ali budite oprezni! Ne upuštajte se u rizik, ne preterujte u ničemu, jer riskantne akcije mogu loše uticati na vaše telo. Samo polako!

Savet: Nemojte trošiti više nego što imate i nemojte se zaduživati!

HOROSKOP šarmiranja, veće zarade i putovanja: evo šta nam donosi Venera i Merkur u znaku Strelca (do 25. decembra 2017.)

STRELAC

Usred reorijentacijskog procesa koji uključuje ponovno promišljanje o nekim stvarima i koji vas na neki način podstiče van vaše komforne zone. Stvari se menjaju i nove situacije zahtevaju nove analize. Tokom decemvra, u periodima kada je intelektualan napor i koncentracija intenzivna pokušajte odvojiti vreme za odmor i opuštanje kako ne bi došlo do iscrpljivanja. Fizički ste u dobroj formi, ali ste previše opterećeni. Moguće su nezgode zbog loše koordinacije ili nemara.

Savet: Napravite listu prioriteta i koncentrišite se na ono najvažnije!

podznak besplatno

JARAC

Fizički niste toliko izdržljivi tokom decembra 2017. godine i zato se morate više brinuti o sebi i o svom zdravlju. Nemojte se izlagati okolnostima koje vam mogu na bilo koji način naštetiti. Posebnu pažnju obratite na disajni i živčani sistem, zatim koordinaciju pokreta, ramena, ruke i šake. Zdravstvene poteškoće koje se pojave tokom decembra mogu postati hronične, ako im se ne pristupi ozbiljno i ako se ne tretiraju po savetu lekara.

Savet: Više vremena provodite kod kuće, uživajte u privatnosti svog doma i u društvu starih prijatelja!

VODOLIJA

Kroz prve dve dekade meseca bićete u izvrsnoj formi. Bićete opušteni, ugodno ćete se osećati u vlastitoj koži. Nemojte u ničemu preterivati, jer se neke poteškoće mogu i pogoršati. Tokom zadnje dekade nećete biti u tako sjajnoj formi. Ako želite uživati u praznicima, moraćete da budete umereni.

Savet: Znate kako stvari stoje, ali nemojte svoje mišljenje i viđenje nametati drugima!

RIBE

Tokom prve dekade decembra 2017. godine nećete biti u najboljoj formi, ali s početkom druge dekade stanje će biti bolje. Možda ćete prolaziti teži period 21. i 22. decembra, ali to neće potrajati. Kroz zadnje dve dekade imaćete više energije, zbog blizine energičnog Marsa Jupiteru, vladaru Riba, ali mogli bi biti neodlučni, nestrpljivi, oklevati i izlagati se riziku i sukobima. Budite umereni i oprezni.

Savet: Popijte čašu šampanjca više! Jer za vas, 2018. godina počinje daleko bolje nego 2017. godina: rešićete se negativnog uticaja Saturna, malefika i uživaćete u pozitivnim uticajima Jupitera, benefika, Velike Sreće.

Izvor: Tarot horoskop

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.