Tarot karta dana: simbolika sudbine za 8. novembar 2017. godine

Tarot karta dana: Vitez diskova!

Tarot karta za 8. novembar 2017. godine - Vitez diskova - ukazuje na plodnost i rast. Danas se osećate relaksirano i lako prihvatate svaki zadatak za koji smatrate da je vredan truda. Ne želite da trošite vreme, pa se brzo hvatate posla i uspevate da izbegnete svaku grešku. Stojite čvrsto na zemlji i samo jedan cilj vam je pred očima - veliki uspeh i finansijsko blagostanje u budućnosti!

podznak besplatno

Ali, ne gubite iz vidika sitne stvari koje čine život, jer ćete izgubiti sebe u napornom radu i požudi za uspehom. Ljubav nisu samo vino, cveće i užitak, već posvećenost, pažnja i nežnost. Ako želite da spasete romantičnu vezu pronađite vreme da saslušate partnera i budete uz njega. Nadoknadite nedostatak sna, uzmite slobodan dan i regulišite ishranu - to je trenutno najveći poklon koji možete sebi da darujete.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

SREĆNA KARTICA DO 13. NOVEMBRA 2017: evo šta će nam do kraja sedmice doneti zadovoljstvo i sreću

 

Poruka ove karte je da treba da obratite pažnju na svoju umetničku dušu i da taj prirodni smisao za lepo unesete u sve oblasti svog života. To znači da treba da pronađete vreme za bavljenje umetnošću ili da svoju kreativnost izrazite kroz posao kojim se trenutno bavite. Tako ćete se osećati zadovoljnije i vaš život će biti ispunjen bojama!

srecna-kartica-13-novembra-2017-sedmice-doneti-zadovoljstvo-i-srecu

 

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.