Tarot karta dana: simbolika sudbine za 30. oktobar 2017. godine

Tarot karta dana: Dvojka diskova!

Tarot karta za 30. oktobar 2017. godine - Dvojka diskova - predviđa potencijal i obilje. Ova karta vam daje podsticaj i podršku, bez obzira na to da li je reč o nekom talentu poslovnom uspehu ili zdravlju. Na ovoj karti je mlad čovek koji žonglira sa dva diska i nijedan ne drži čvrsto u ruci, što znači da ćete danas imati dilemu i potrebu da donesete važnu odluku, a nećete se osećati spremno za takav korak.

Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak je spreman za put na sedmo nebo!

besplatna natalna karta.jpg

Ova karta savetuje da ne žrite sa zaključivanjem, jer imate vremena. Na poslu budite strpljivi i ne dižite previše glas, jer će se svaki napor uskoro isplatiti. U ovom periodu nemate vremena za voljenu osobu i ljubav, ali pronađite ga. Intimni trenuci i romantični snovi napuniće vašu dozu pozitivne energije i dati vam snagu da nastavite hrabro ka budućnosti.

Izvor: Lovsensa

procitajte.jpg

3 pravila za razgovor ispunjen ljubavlju: kako da pozitivan govor ojača vašu romantičnu vezu

U skoro svakoj vezi dođe do tog trenutka kada jedan od partnera, ili oba, prekinu da obraćaju pažnju na izbor reči ili počnu da se međusobno odbijaju nekim ispraznim frazama.

Sajt „Bright Side" je pisao o tome kako da čuvate toplinu i bliskost u vezi, i da izbegavate ono što odnosu može da škodi. Ovo su tri jednostavna pravila dobre komunikacije u vezi.

1. Kada govorite o svojim željama, izbacite „nemoj" i „ne želim"

Elementi rečenice kao što su „nemoj", „neću" ili „ne želim" daju celoj komunikaciji negativan ton. Takođe, nema nikakvog smisla ubacivati ih ako govorite o svojim željama. Vašem partneru ili partnerki teško je da shvati kako da se ponaša kada koristite ove fraze. Neodređenost ostavlja vašeg partnera/partnerku sa različitim opcijama.

Loše: „Ne želim da me kontrolišeš."
Dobro: „Želim da mi veruješ."

2. Koristite „i" umesto „ali"

Ovo pravilo je naizgled jednostavno, ali trebaće vam dosta vremena da biste primenili ovu promenu. Ali vredna je toga. Razliku možete da uočite i sami:

Loše: „Razumem te, ali želim i da me razumeš."
Dobro: „Razumem te, i želim da i ti mene razumeš."

3. Nemojte narušiti kompliment negativnošću

Da li ste primetili kako neki ljudi misle da je pametno da izraze svoje nezadovoljstvo čak i dok pričaju pohvale? To je zato što su povezaniji sa negativnim stvarima nego sa pozitivnim. Ako želite da pohvalite nekoga, pobrinite se da ne mešate komplimente i kritiku.

Loše: „Večera je bila ukusna, za razliku od jučerašnje."
Dobro: „Večera je bila ukusna, hvala ti."

Potcenjujemo snagu reči, i u isto vreme smo lenji da radimo na svojim navikama u komunikaciji. S druge strane, vređa nas kada nas neko ne tretira kako treba. Zato, počnite da radite na poboljšanju svoje veze sada.

5 tajni dobre komunikacije: razgovor bez neuspeha, kritika bez bola...

Izvor: BIZLife/Bright Side

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.