Tarot karta dana: simbolika sudbine za 8. decembar 2017. godine

Tarot karta dana: Trojka štapova!

Tarot karta za 8. decembar 2017. godine - Trojka štapova - ukazuje na iznenađenja i preduzimanje rizika. Broj tri u ovoj karti ukazuje na optimizam koji ćete imati zbog planova i zadataka vezanih za budućnost. Za uspeh potrebno je strpljenje, a samo oni odvažni i puni samopouzdanja imaće hrabrosti da preduzmu rizik zarad viših ciljeva.

besplatna natalna karta.jpg

Da li ste spremni za avanturu? Danas lutate između sveta poslovnog uspeha i ljubavne sreće, a samo od vaše organizacije zavisi da li ćete uspeti da ostvarite balans i osigurate blagostanje na oba polja. Ova karta upozorava da više pažnje posvetite emotivnom i fizičkom zdravlju, a budite spremni na fazu emotivnih promena. Ne precenjujte svoju finansijsku situaciju, već pokušajte da uštedite.

Izvort: Lovesensa

 

procitajte.jpg

HOROSKOP DO 26. JANUARA 2018: otkrijte šta vam donosi Mars u znaku Škorpije

Mars, planeta koja simbolizuje akciju, seksualnost i muški pol, 7. decembra, ulazi u Škorpiju, znak novca i erotike, u kojoj ostaje do 26. januara iduće godine. U ovom znaku njegov uticaj je jak, zbog čega će muškarci postati aktivniji, strastveniji i energičniji, dok se nežniji pol može naći na meti iskusnih šarmera kojima će teško moći da odoli. Otkriva gde ulažete i trošite najviše energije, kako se snalazite u opasnim situacijama, koliko ste hrabri i borbeni, šta može da vas naljuti. U ženskom horoskopu, Mars pokazuje tip muškarca koji je privlači, a u muškom kako on preuzima inicijativu, kakav je ljubavnik, kako rukuje s novcem itd.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: ljubavna iznenađenja i najbolje vreme za romansu za vaš horoskopski znak

Kliknite na sliku ispod da biste uradili natalnu kartu i saznali da li na vas ima uticaj Mars u znaku Škorpije!

Muškarac sa Marsom u Škorpiji

To su oni harizmatični mačo tipovi koji uvek igraju na kartu svog seksi imidža i kavaljera koji vam neće dozvoliti da platite piće ili odete kući bez njegove pratnje. Zavode pogledom i dodirom, tako što će vam slučajno dodirnuti ruku ili nežno popraviti čuperak kose gledajući vas pravo u oči. Često govore tiše, kako biste se nagnuli prema njima i pažljivije ih slušali, ali i da okolina ne bi čula vaš razgovor. Tajanstveni su, skloni rizicima, strastveni, ljubomorni, posesivni i osvetoljubivi. Mogu da budu prilično agresivni, ukoliko su isprovocirani. Mars u Škorpiji simbolizuje i uniformu, bilo da se radi o policajcu, vojniku, vatrogascu, pilotu, stomatologu ili hirurgu u belom mantilu. Znak i astrološka kuća u kojoj vam je Mars pokazuje gde možete da očekujete akciju, uzbuđenja i sukobe.

Žena sa Marsom u Škorpiji

Mars u Škorpiji u ženskom horoskopu govori o borbenoj ženi kod koje nema sredine, ili sve ili ništa, ili mrzi ili voli. Finansijska sigurnost joj je jako važna za emotivnu stabilnost, tako da njen izabranik mora da bude neko ko je neće dovesti u situaciju da ga izdržava.

Ove nedelje, Mars u Škorpiji obrazuje harmoničan aspekt sa Saturnom koji "priziva" stare ljubavi, dok trigon sa Neptunom, vodenim znacima donosi ljubavni zanos, najverovatnije zaljubljivanje u nekoga ko nosi uniformu na radu. Ovi aspekti donose i povoljne okolnosti za ulaganje u nekretnine, motivaciju sportistima kao i umetničku inspiraciju. Prelazak Marsa preko osmog zodijačkog znaka osetiće svi, a najviše Ovnovi, Škorpije i Jarčevi koji mogu da očekuju strastvene susrete, ali i ljubomorne scene zbog partnerove posesivnosti.

Prilagođeno sa: Novosti

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.