Tarot karta dana: simbolika sudbine za 31. januar 2018. godine

Tarot karta dana: Mesec!

Tarot karta dana za 31. januar 2018. godine - Mesec - ukazuje na nežnost i pojačanu maštovitost. Danas je pojačana intuicija, pa ćete dobiti neverovatne smernice od Univerzuma. Ovo je dan za sanjarenje i vizualizovanje željene budućnosti. Međutim, Mesec stavlja vašu snagu na test, moguće je da ćete biti suočeni sa izazovima i promenom planova, ali najbolje rešenje ćete doneti ako verujete sebi.

besplatna natalna karta.jpg

Na poslu se osećate zbunjeno i ne znate koji put da izaberete, ali važno je da budete strpljivi, jer situacija je mnogo bolja u odnosu na to kako je vi vidite. Ljubav je stvorena za nežnost, a ukoliko svoje nezadovoljstvo i bes iskalite na partneru možda će se vaš odnos značajno poljuljati. Izbegavajte sukobe i čekajte da se vrata sreće i bezbrižnih dana ponovo otvore.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za februar 2018. godine

 

OVAN - ljubavni horoskop za februar 2018.

U prvoj dekadi februara 2018. godine, Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Ovna je u dobrom položaju koji daje nadu i pomaže pri ostvarenju nadanja. Društveni život pomoći će pri zbližavanju, posebno događaji na kojima prisustvuje veći broj ljudi i to je povoljno za početak veze, ako to želite. Nakon 11. februara Venera je u Ribama, u znaku koji joj daje moć, ali u nepovoljnoj kući koja ne ostavlja mesta za slobodu izbora. U drugoj i trećoj dekadi meseca mogli biste imati vrlo snažna osećanja, ali možda nećete biti srećni zbog toga. Može se raditi o tajnoj ljubavi.

BIK - ljubavni horoskop za februar 2018.

Februar 2018. godine je obećavajuć mesec za Bikove kada se radi o vezama. Jupiter, Velika Sreća, se nalazi u kući parova Bika, u uzajamnoj recepciji s Marsom, vladarem ove kuće. To je dobra postavka u kojoj Mars i Jupiter sarađuju u vašem najboljem interesu. I to nije sve! U drugoj i trećoj dekadi formira se sjajan trigon između Jupitera i Venere, planete ljubavi. Obe planete imaju pozitivan učinak, donose ispunjenje i nove prilike. Ipak, očekujte da ćete morati prvo da prerastete poteškoće kako bi mogli da ostvarite svoje snove. Ako u određenom trenutku morate da donesete važnu odluku, dobro promislite, jer ono što će se činiti očitim može biti zavaravajuće. Ako se potrudite, ako ne idealizujete stvari i ako ostanete prizemljeni, tada će sve biti u redu.

BLIZANCI - ljubavni horoskop za februar 2018.

S Marsom u kući strasti Blizanaca februar 2018. godine je strastven mesec. Trošićete puno energije na ljubavni život. Podržavaćete osobu do koje vam je stalo ili ćete pokušati da je pridobijete. Najbolje što možete da preduzmete je da udružite snage kroz zajednički projekat, kroz inovacije i nešto korisno. Ako se trenutno nekome udvarate, potrudite se, nemojte na očigled pokazivati svoje namere, nemojte biti previše direktni. Odaberite suptilniji pristup. Ako vaša veza prolazi kroz krizu, nemojte biti impulsivni. Mars vas može isprovocirati, pa može doći do svađe. Pogledamo li iz drugog ugla vašu situaciju, ljubavni i poslovni život mogu biti isprepleteni.

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018: evo šta nam astrolozi predviđaju za ljubav, posao i zdravlje...

RAK - ljubavni horoskop za februar 2018.

Ljubavni život Raka tokom februara 2018. godine je u ozbiljnoj atmosferi. Uz Saturna i Plutona u kući veza Raka zajednički je život pod teretom obaveza, zajedničkog napora ili interesa. Možda na stvari gledate zrelijim očima ili želite razotkriti neke istine u vezi vaših emotivnih potreba. U prvoj dekadi Venerin uticaj donosi nove potrebe za analiziranjem situacija i stvari, za boljim razumevanjem ili razotkriva tajne. Zadnja dekada usmerena je prema intelektualnoj, kulturološkoj ili duhovnoj kompatibilnosti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.