Tarot karta dana: simbolika sudbine za 28. decembar 2017. godine

Tarot karta dana: Zvezda!

Tarot karta za 28. decembar 2017. godine - Zvezda - ukazuje na jačanje ličnosti, porodične odnose i komunikaciju. Ova karta vam daje slobodu da budete ono što zaista jeste, pronađete svoju istinsku prirodu i daje vam svrhu. Danas treba da se podsetimo životnih ciljeva, razmislimo o načinu života koji vodimo i otkrivamo koju svrhu ima naše postojanje.

besplatna natalna karta.jpg

Dolazi razdoblje u kojem će se ciljevi i želje lako ostvariti, ali važno je da propmentite loše navike kojih ste i sami svesni. Vreme je za poslovni napredak, a ako tražite posao možete očekivati zanimljive ponude. Usamljeni treba da putuju, izlaze, druže se, a možda im se dogodi da upoznaju simpatičnu osobu na jednom neočekivanom mestu. Odnos sa partnerom postaje dublji i iskreniji, a ono što vas čini najsrećnijim jeste spokoj koji osećate.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Dnevna doza dobrog horoskopa: za ovaj znak se otvaraju vrata ljubavi i najlepše romanse

 

Dnevni horoskop ukazuje na pozitivan položaj Neptuna i Marsa, što dovodi do novog talasa optimizma i šanse za uspeh, piše Lovesensa.

Dragi Rakovi, oslobodite se stega, jer danas je vreme za ljubav! U toku dana želećete da prihvatite svaki izazov kako biste pobegli od usamljenosti, bez obzira na rizik. Neptun vas hrabri da preduzmete ispravne poteze u igri ljubavi. Ne očajavajte ukoliko vaš šarm ne osvoji neku osobu, jer su vam vrata ljubavi i romantičnih mogućnosti širom otvorena.

Da biste napredovali na poslu važno je da ojačate samopouzdanje. Trenutno niste spšremni da izađete iz zone komfora, pa je možda bolje da prihvatite posao ili broj obaveza za koje ste sigurni da možete da ispunite u datom roku. Čudesna energija Marsa ugrožava atmosferu na poslu i odnose sa kolegama, ali to ne sme da vas spreči da ostvarite ambicije.

Izvor: Lovesensa

Numerološka prognoza za januar 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski broj

Januar je na neki način mesec iskušenja. Ušli smo u 2018. godinu, koja na globalu nosi broj 2, te u vladavinu Meseca. Januar na globalu nosi broj 3, i ovim brojem vlada planeta Jupiter. Njegovo obeležje se sastoji iz krsta, koji predstavlja materiju, i polukruga koji predstavlja um i dušu. Um i duša treba da razvijaju svest i da se šire, ali i da dolaze iz zemaljskog okruženja.

HOROSKOP ZA PREDVIĐANJE SUDBINE U 2018. GODINI: evo kada će nam retrogradni Merkur pokvariti planove (GODIŠNJI HOROSKOP)

Jupiter svojim uticajem menja ustaljena mišljenja i gleda iza horizonta. Ispunjava unutrašnjim poverenjem. On je put ka dobru, te donosi nadu da će sve ipak krenuti ka dobru i da postoje rešenja.

Izbegnite iskušenja, odbacite osećaj vezanosti i ograničavanja protiv vaše volje. Ako i osetite gubitak nezavisnosti i dopustite tuđu kontrolu nad vama, znajte da će vas Jupiter pokrenuti i otvoriti aspekte za nešto bolje. Odbacite strahove od budućnosti i nedostatak vere u sebe.

Sve ono što se bude dešavalo tokom 2018. godine imaće veze sa onim što budemo mi sami uradili sa sobom. Jer, ova 2018. je godina sudbe na globalu, te donosi ono što smo zaslužili. Teško je promeniti sebe, svoje misli i želje. Ali ako to postignemo, zračićemo pozitivnom energijom, koja će da nam omogući uspeh i konstruktivna rešenja.

Kakav vam je bioritam u januaru?

Bioritam se odnosi na naše delovanje iz dana u dan, iz sata u sat. Dobija se sabiranjem dana i meseca rođenja.

Na primer, neko je rođen 24. 11.

2 + 4 + 1 + 1 = 8 (broj bioritma)

BIORITAM 1 - očekujte tokom januara više napora, posla i obaveza. Pri tome vodite o sebi više računa. Uzimajte više voća, vitamina, te se zaštitite od promenljivih vremenskih promena. Nekima od vas će doći novi posao.

BIORITAM 2 - bićete veoma dinamični, u pokretu, a biće i kraćih putovanja. Rasteretićete se nekih stega koje vas ograničavaju.

Mesec je dobar i za nova poznanstva i druženja koja mogu biti i plodna i korisna. Pozabavite se i svojim stambenim prostorom i dovedite ga u energetsku harmoniju.

BIORITAM 3 - u ovom mesecu bićete najviše okrenuti dešavanjima u svojoj bližoj i daljoj porodici. Sebe ćete davati kroz pomoć i rešavanja situacija koje će biti ispred vas. To podrazumeva i nove emotivne veze za neke trojke.

BIORITAM 4 - može vam dogoditi da će neki ljudi iz vašeg okruženja pokušati da vas iskoriste za svoje ciljeve. Budite oprezni, ne ulazite u konflikte na poslu i čuvajte nerve. Mesec je ovo u kome ćete biti napeti više nego inače.

BIORITAM 5 - za vas je ovo mesec smirenja i bolje finansijske situacije. Naći ćete rešenja za bolji finansijski status, što će vam pomoći kod mnogo ličnih i poslovnih realizacija.

MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2018: ova 3 znaka očekuje novac i veliki uspeh

BIORITAM 6 - kako ste sebe isuviše davali drugima, morate sada da stavite tačku na gubitak energije i pobrinete se da sebe stavite na prvo mesto.

BIORITAM 7 - počinjete jedan nov ciklus. Imaćete sjajnu energiju da započnete mnogo novog, a to će vam biti bitno. Odbacićete sve ono i sve one koji vam crpe energiju.

BIORITAM 8 - svakako povedite računa da ne rasipate novac, jer može biti nepredviđenih troškova, a finansije vam nisu u uzlaznim aspektima. Čim vam prođe ovaj period biće vam mnogo bolja situacija.

BIORITAM 9 - koliko god da ste zatvoreni, bićete u situaciji da se emotivno otvarate i pokazujete emocije. To je dobro za vas, jer tako ćete i sebi i partneru pričiniti zadovoljstvo. A za one slobodne, evo prilike za romantičnu novu vezu.

Izvor: Astro portal

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.