Tarot karta dana: simbolika sudbine za 20. januar 2018. godine

Tarot karta dana: Mesec!

Tarot karta dana za 20. januar 2018. godine - Mesec - ukazuje na nežnost i pojačanu maštu. Ovo je karta opuštanja i sanjarenja. Danas vizualizujte vaš najveći san i tako pošaljite svemiru signale svojih iskrenih želja i osećanja. Ova karta nas podseća da ne možemo da kontrolišemo sve što nam se događa u životu, ali nas podstiče da pronađemo unutrašnje JA i saznamo šta nas to zapravo čini srećnim.

besplatna natalna karta.jpg

Na poslu nailazite na dosta zbunjujućih situacija i zadataka, ali ne brzajte, već strpljivo radite i očekujte promene na bolje. Možda se ne osećate ispunjeno na ljubavnom planu, ali ne donosite prerano zaključke. Važno je da se danas prepustite emocijama koje naviru, čitajte, meditirajte i pokušajte da pronađete emotivni balans.

Izvopr: Lovesensa

 

procitajte.jpg

Horoskop za vikend: nedelja je vodeni dan, a evo kakvu nam igru sudbine donosi (do 22. januara 2018.)

 

Mesec će u petak, 19. januara većinu dana biti u Vodoliji; tek uveče ulazi u Ribe. Merkur je u Jarcu, i dalje vrlo praktično nastrojen i organizovan. U sekstilu je s Neptunom u Ribama i Saturnom u Jarcu. Energija zemlje i vode u petak su uravnotežene "stvarajući dan koji je idealan za manifestaciju", kaže astrolog Gregory Scott.

Mesečev horoskop za sve znake Zodijaka: evo šta će nam doneti sudbina do punog Meseca u Lavu (do 7. februara 2018. godine)

"Sanjarite, slušajte intuiciju, krenite u akciju na temelju nje i bićete u stanju shvatiti svoje nade i snove, svoja maštanja", savetuje britanski astrolog. Mesec u Ribama donosi i dozu romantike i naglasak na vezama, zato sada možete manifestovati ono što želite u svom ljubavnom životu.

Koji su najsrećniji dani za vaš horoskopski znak: povoljni dani za ljubav i posao za svaki znak Zodijaka

U ranim jutarnjim satima u subotu počinje ovogodišnje razdoblje Vodolije. Mesec i Neptun u konjunkciji su u Ribama, u sekstilu s Merkurom u Jarcu. Jača želja za učenjem i povezivanjem sa drugima. Ako želite da učinite promene u ličnim odnosima, subota je dan za to", kaže G. Scott ističući da u subotu zaista možemo ostvariti ono što smo osvestili da želimo dan pre.

U petak i subotu veze će za vas imati prioritet i "budući da to postaje prioritet, a imamo tu kombinaciju zemlje i vode, mašinerija manifestovanja pokrenuće vaše nade i snove omogućujući da skupite misli koje će vam pomoći da delujete i ostvarite ih", kaže astrolog. Ova su dva dana povoljna za upoznavanje novih ljudi, za utvrđivanje kako su oni zanimljivi kao i za doznavanje nečeg novog o drugim ljudima, kao i započinjanje veza - i to značajnih i dugotrajnih - kako prijateljskih tako i romantičnih.

Mesec u Ribama u nedelju biće u trigonu s Jupiterom i Marsom u Škorpiji. Nedelja je potpuno "vodeni" dan, emocionalan, spiritualan i maštovit. To vam omogućava da sanjarite i da se prepustite očaranosti lepotom, bilo da je reč o lepim stvarima i umetničkim delima, bilo o prirodi.

Izvor: Sensa klub

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.