Tarot karta dana: simbolika sudbine za 18. januar 2018. godine

Tarot karta dana: Šestica mačeva!

Tarot karta dana za 18. januar 2018. godine - Šestica mačeva - ukazuje na objektivnost i racionalne misli. danas ćete uspeti da iskoristite svako znanje i iskustvo za unapređenje kvaliteta života. Ova karta nas usmerava ka putu istine i samospoznaje, a od vas zavisi da li ćete dati sve od sebe da se strelica na kompasu života okrene u pravom smeru. Spremni ste da rizikujete zarad dobrog u budućnosti, a takav stav pomaže da ostvarite i ono što vam se nedavno činilo kao nedostižno.

besplatna natalna karta.jpg

Na poslu postavite visoke ciljeve, jer je pred vama period pozitivnih promena. Ako na ljubavnom planu ne cvetaju ruže, zapitajte se da li je problem u vama. Danas se opustite i uradite nešto van rutine, svaka promena doneće novo iskustvo i pozitivnu energiju.

Izvor: Lovesensa

 

 

procitajte.jpg

Dnevna doza dobrog horoskopa: ovom znaku jedna osoba topi led sa srca

 

Dnevni horoskop za danas predviđa da će nas zvezde posuti prahom sreće i optimizma, a naročito će uspeha i radosti imati jedan analitičan znak Zodijaka, piše Lovesensa.

Drage Device, jedna osoba vam je privukla pažnju, a još malo vaše hladno srce može biti osvojeno. Moguće je da se radi o osobi sa posla, kojoj želite da se dokažete ili da se priključite njenom timu. Pokušavate da se raspitate više o njemu ili njoj, ali zapamtite da svemir očekuje od vas da napravite prvi korak. Zaboravite na strahove iz prošlosti i dajte ljubavnom životu novu šansu!

Na poslu vlada pozitivna atmosfera među kolegama. Pokušajte da završite sve zadatke na vreme i napravite listu prioriteta. Ukoliko apsolutno pokažete svoj trud i napor, moguće je da će se poslovni planovi ostvariti i pre nego što ste mislili.

procitajte.jpg

Mesečev horoskop za sve znake Zodijaka: evo šta će nam doneti sudbina do punog Meseca u Lavu (do 7. februara 2018. godine)

 

Uz mlad Mesec u Jarcu, 17. januara osmišljavamo aktivnosti koje će izgraditi i učvrstiti sve ono što nam daje dugoročni osećaj sigurnosti. Za Ovna, Lava i Strelca to su prihodi, poslovni status i materijalna sigurnost. Jarac, Bik i Devica gradiće sigurnost kroz ljubavne veze, bolji odnos s decom, ostvarivati sebe kroz nove kreativne veštine. Rak, Škorpija i Ribe žele preoblikovati svoje odnose s drugima - ljubavne, prijateljske i poslovne. Osećaj prihvaćenosti i podrške donosi im sigurnost. Blizanci, Vaga i Vodolija najviše će koristi imati kroz razne tehnike rada na sebi. Planiraju edukacije koje će im doneti novo znanje i priliku da se reše unutrašnjih napetosti.

Godišnji horoskop za ostvarenje želja: evo šta astrolozi predviđaju za svaki znak u 2018. godini

Prva četvrt u Biku, 24. januara, trenutak je da proslavimo lepotu i zadovoljimo osećanja. Osmislite svoj ritual lepote: večera u omiljenom restoranu, egzotična kupka u kadi okruženoj svećama. Možda ćete kupiti lep komad odeće iako vam nije potreban ili uživati u kozmetičkom salonu. Dopustite sebi užitke koji dolaze kroz osećanja, to će podstaći kreativnost i poverenje u život.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA PODZNAK: sudbina zapisana u zvezdama za 2018. godinu

Pun Mesec u Lavu, 31. januara, podseća nas šta znači voleti sebe. Osvešćujemo uverenja koja nas čine malim i jadnim, pa zbog kojih imamo nisko samopouzdanje i ružne misli kojima kažnjavamo sami sebe. Prava ljubav prema sebi oseća se u nenametljivom samopouzdanju, u velikodušnosti, u nežnom odnosu prema sebi. Lav, Strelac i Ovan traže pravu meru između zdrave samopromocije i hvalisanja. Probudiće se urođeni ritam Škorpije, Raka i Riba - izrazite ga kroz telo. Plešite, vežbajte, prepustite se spontanosti tela, dopustite da vas preplavi radost života. Često suzdržani i sramežljivi Bik, Devica i Jarac uče kako da se reše straha od vlastite izvrsnosti - dopustite da vaša kreativnost zablista! Vodolija, Vaga i Blizanci lakše izražavaju osećanja, spremni su na ljubav i romantiku, pokazuju prijateljima koliko su im važni.

Druga četvrt u Škorpiji, 7. februara, pomaže nam da na trenutak pobegnemo iz svetakoji od nas traži uspešnost, učinkovitost i pribranost, da bismo čuli glas svoje duše. Odložimo nakratko ulogu junaka i prepustimo se unutrašnjim vodičima, anđelima, mudrosti svemira, svom srcu, svojoj duši! U trenucima tišine koju pronalazimo u sebi ponovo pronalazimo celovitost.

Izvor: Sensa klub

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.