Tarot karta dana: simbolika sudbine za 18. decembar 2017. godine

Tarot karta dana: Petica štapova!

Tarot karta za 18. decembar 2017. godine - Petica štapova - ukazuje na ambicije i želju za uspehom. Petica u ovoj karti simbol je borbe zarad ostvarenja ličnih želja i planova. Kao brod koji punom brzinom kreće ka novom horizontu, tako ćete i vi danas želeti da ste za korak uspešniji od drugih. Međutim, ta lažna moć, manipulacija i požuda neće vam doneti ništa dobro.

besplatna natalna karta.jpg

Dokle god se danas borite da pokažete svoje sposobnosti i koliko ste bolji od drugih, izgubićete pravog sebe i ono posebno što nosite u celoj toj trci. Jedina stvar koja će pročistiti put do uspeha jeste smanjenje ega koji vas konstantno sputava. Ukoliko ste u vezi, ova karta ukazuje da postoji mogućnost da vas privuče druga osoba, ali nepromišljeni potezi mogu puno da vas koštaju.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Kako da pročistite grlenu čakru (Vishudi) - refleksologija koja leči i bolno grlo

Da li vam se nekad desilo da vas toliko boli grlo da jedva možete da govorite? Ili da osećate kako teško izražavate svoja osećanja u nekoj vezi? Možda ste iz sve snage pokušavali da održite mir tako što ste "gutali" primedbe i komentare?

Postoji veza između bolnog grla i muke s izražavanjem osećanja - prekid protoka čija, životne energije. Prema principima tradicionalne kineske medicine, či mora da protiče slobodno kako bi fizičko telo bilo u ravnoteži. Ako je či hronično blokiran, to može da vodi do fizičkih problema upravo u delu tela koji je ugrožen.

Refleksologijom protiv bolova: šta se dogodi u vašem telu kada povučete prst i držite ga 60 sekundi (VIDEO)...

Refleksologija može da pomogne. Pronađite tačku za grlo lociranu na gornjoj strani stopala i izmasirajte a rezultat će biti pročišćenje energetskog bloka, pa će energija početi slobodno da teče. To dovodi do fizičkog i mentalnog ozdravljenja.

Tačka grla nalazi se na prelazu između palca i drugog prsta, a treba da je masirate zglobom savijenog ručnog kažiprsta.

Ako vas boli grlo, moguće je da će tačka biti osetljiva jer je energija u disharmoniji. Masirajte tačku grla prvo na jednom, pa na drugom stopalo, u trajanju od oko 60 sekundi. Ponavljajte ovu masažu na 4 do 6 sati.

Posle svake masaže popijte dosta tečnosti.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.