Tarot karta dana: simbolika sudbine za 2. novembar 2017. godine

Tarot karta dana: Mag!

Tarot karta za 2. novembar 2017. godine - Mag - ukazuje na moć promene i zakona privlačenja. Ova karta vas vodi kroz nesvesno i upoznavanje sebe, suočavanje sa doberom i lošom stranom. Danas je idealan period za sticanje znanja, pa će vam svakako koristiti da proneđete neki kurs ili da se posvetite novom hobiju.

Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak danas konačno leči emotivne rane...

besplatna natalna karta.jpg

Svaki trenutak ljubavi dešavaće se spontano, a lepršava romansa vam u ovom trenutku naročito prija. Razmislite o promeni posla ili pristupa radu. Sve što danas započnete ili planirate ići će od ruke, a želja za uspehom uz trud doneće neverovatne rezultate. Neka ovaj dan bude dan zdravih promena, pa možete da počnete od promena režima ishrane ili sa fizičkom aktivnosti, telo će vam biti zahvalno.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Numerološka prognoza za novembar 2017. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski broj

Novembar je mesec kada svu prošlost trebamo ostaviti iza sebe. Bitno je da u ovom mesecu odstranite sve nepotrebno, promenite stare stavove i usredsredite se na suštinske stvari. Tako ćemo se naći na putu neumitnih promena.

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za novembar 2017. godine...

Zatvaranjem jednih vrata, otvorićete nova koja vode u ostvarenje i poslovnog i ličnog statusa.

Svaki posao ima svoj sled na početku i svoj kraj. Dobro bi bilo da neke stare delove poslovanja privedete kraju ili završnoj fazi, da to ostavite iza sebe i otpočnete nove i sveže poslove. I doživećete preobražaj.

podznak besplatno

Ovaj mesec je veoma važan i za ljubavne odnose. Neke veze će doživeti preobražaj, neke će se završiti, a moguća su i privremena razdvajanja od partnera, zbog nekih putovanja ili poslova koja su uslovljeni tim razdvajanjem.

Ne držite se slepo nekih nejasnih i neodgovarajućih odnosa zbog straha od promena ili samoće. Promene koje dolaze su svakako dobre za odnos, kakve god one bile.

Kakvi vam lični događaji slede u novembru?

Broj novembra, jedanaestog meseca u godini (10) saberemo sa brojem godine na globalu (2+0+1+7=1), te dobijemo broj 3. Kada taj broj dodate broju svog bioritma (dan i mesec rođenja) dobićete vaše lične aspekte za mesec novembar.

Na primer, neko je rođen 25. 5:

2 + 5 + 5 = 12 = 1 + 2 = 3 (broj bioritma)

3 (broj bioritma) + 3 (broj novembra i godine na globalu) = 6 (lični aspekti u novembru)

BIORITAM 1 - neke jedinice očekuje nov posao, a nekima će se promeniti poslovna struktura. Ovaj mesec svim će jedinicama doneti napor i preopterećenost, pa će zbog toga obratiti pažnju na svoje zdravlje. Jake ste ličnosti i dobro procenjujete stvari, pa ćete sve znati iskoristiti za sebe.

BIORITAM 2 - bićete u prilici da rešite neka egzistencijalna pitanja. Mogućnosti su otvorene i za neki kraći put. Imaćete utisak da vam je neki teret pao sa leđa i da vam se otvaraju bolji aspekti.

BIORITAM 3
- u ovom mesecu će vam prioritet biti porodica i dešavanja oko nje. Možda ćete imati i neke pojačane obaveze prema bližnjima, a neko će imati prilike i za novu vezu.

BIORITAM 4 - pred vama su mnogi izazovi, dosta napora, nerazjašnjenih situacija i nervoze. Vodite računa da vas neko ne prevari nekim nestabilnim poslovnim ponudama ili ulaganjima. Ne reagujte ishitreno, već dobro promislite.

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za novembar 2017. godine...

BIORITAM 5 - vas će pratiti srećne okolnosti. Realizovaće vam se neki poslovi i novčane transakcije od kojih ste možda digli ruke. Bićete smireniji i opušteniji, pa ćete zato imati velike šanse da ostvarite nešto važno za vas.

BIORITAM 6 - napravićete veliko čišćenje svog života i okoline. Odbacite sve nepotrebno, kako u poslu tako i u svojoj okolini. Stavićete tačku na neke odnose i uzeti život u svoje ruke. Neće biti lako, ali je sada to potrebno.

BIORITAM 7 - evo vama novog početka. Imaćete više energije, smelosti i snage da krenete napred sa očekivanim uspehom. Bićete objektivniji i smireniji, što će voditi realizacijama.

besplatna natalna karta.jpg

BIORITAM 8 - čuvajte novac, jer u ovom mesecu moglo bi biti i nepredviđenih izdataka, pa je potrebno da sa novcem rukujete praktično, te da imate i neku zalihu da ne biste imali zaduživanja. Kasnije ćete biti u boljem položaju.

BIORITAM 9 - ovaj mesec je za vas emotivni izazov zbog vaše zatvorenosti. Moguće su neke lepe ponude koje ne treba da odbijete. Moći ćete i neke svoje želje da ostvarite po pitanju kreativnosti, a koje niste uspeli do sada.

Izvor: Astro portal

 

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.