Tarot karta dana: simbolika sudbine za 9. oktobar 2017. godine

Tarot karta dana: Kraljica diskova!

Tarot karta za 9. oktobar 2017. godine - Kraljica diskova - ukazuje na pozitivnu energiju i žrtvovanje za dobro. Kao što dobra kraljica želi da njeni podanici žive u blagostanju, sreći i zadovoljstvu tako ćete i vi svakome danas pružiti pomoć.

besplatna natalna karta.jpg

Ovo je povoljan dan za posao, a pošto je karta simbol rađanja novih ideja i načina života, onda vas očekuje svečani ulazak na vrata uspeha.

Danas poslušajte žensku stranu, pojačanu intuiciju koja vam šapuće rešenje u svakoj dilemi. Ukoliko ste usamljeni, ovo je divan period za rađanje nove romanse, a pojačana ženska energija daje vam moć privlačenja. Iako su finansijski problemi prisutni u vašem životu, danas nemojte da štedite već priuštite sebi malo zadovoljstvo, ali bez rasipanja. Ako ste na raskrsnici života i ne znate kojim putem da krenete, poslušajte savet starije ženske osobe koja ima važnu ulogu u vašem životu.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

3 kristala za privlačenje novca: evo koji magični kristali i rituali donose obilje

 

Svi smo u nekom trenutku života tragali za nekim finansijskim savetima. Vaši bližnji su vam verovatno često sugerisali da ekonomičnije trošite novac, kao i ohrabrivali da uštedite neki deo od plate. Roditelji su vas sigurno savetovali da počnete da štedite za penziju. Mnogi od vas su do sada sigurno već čuli neke ovakve savete, ali vam do sad verovatno nisu rekli da koristite kristale kako bi privukli bogatstvo i sreću.

Safir za veru, ahat za nadu: koji je najbolji kristal za vaš horoskopski znak...

Da li ste znali da vam poludrago kamenje i kristali mogu pomoći da povećate svoje bogatstvo i napredujete? Evo koje kristale da koristite kako bi udebljali svoj novčanik.

Kvarc

Postoji veliki broj različitih kristala kvarca. Zapravo, kvarcni kristali su dostupni u gotovo svakoj boji koju možete da zamislite. Ukoliko želite da povećate svoju sreću na širem planu, preporučujem Čađavi kvarc i čist kvarc iliti Gorski kristal nosite sa sobom.

Gorski kristal je svestran i koristi se u različite svrhe. Ako želite da budete uspešni i imate jasan cilj o tome šta želite da postignete, onda je ovaj čist kvarc sjajan izbor za vas. Jedan od rituala koji možete upražnjavati je da kvarcni kristal stavite na vrh nekoliko novčanica i ostavite tu gomilicu izloženu suncu na nekoliko sati. Kako budete trošili svoj „napunjeni" novac, više će vam se vraćati.

Citrin ili kako ga jos nazivaju „Kamen trgovaca", privlači novac i bogatstvo kao magnet.

Ovaj svetli kristal zadužen je da privuče sreću u svim oblastim u vašem životu.

Kristali za jačanje životne energije...

Većina trgovaca ga drži u svojoj kasi kako bi im doneo profit u poslu.

Donosi raspoloženje i sreću onome ko ga nosi.

Pomaže u dostizanju svih ciljeva.

To je kamen koji čini, ne samo da se privuče bogatstvo, već i da se zadrži, poznat je i kao snažan novčani kamen.

Žad se smatra jednim od najboljih kristala koji donose uspeh.

Korišćenje ovog kristala može pomoći da imate jasan cilj, pogotovo prilikom donošenja važnih odluka vezanih za investiranje novca.

Takođe, privlači razne nove mogućnosti za uspeh.

Kristali za privlačenje srodnih duša...

Veoma je cenjen u kineskoj kulturi i simboliše sreću.

Postavite ovaj mlečno zeleni kamen u blizini kasice prasice, ili na mesto gde držite torbu ili novčanik tokom noći.

Izvor: Alpha Pisces

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.