Tarot karta dana: simbolika sudbine za 8. maj 2018. godine

Tarot karta dana - Paž diskova!

Tarot karta dana za 8. maj 2018. godine - Paž diskova - ukazuje na ispunjenje interesa i izobilje. Ova karta nas uči da treba da budemo spremni na svaki izazov koji donose zakoni prirode i sudbine. Hrabrost i hladan um danas treba da budu naše sredstvo u borbi protiv izazova i nevolja. Ovo je karta prosperiteta, pa je moguće da će mnogi za korak biti bliži ostvarenju poslovnog cilja. Budućnoste je samo u vašim rukama i napokon ste spremni svoje snove pretvprite u stvarnost.

slikalink-ljubavni-horoskop-2018

Na poslu vas muče rokovi i puno zadataka koje morate da uradite istovremeno, ali moć organizacije će pomoći da iz svake situacije izađete kao pobednik. U ljubavi rutina može da sruši mostove koje je par godinama gradio, zato unestite malo uzbuđenja i iznenađenja u odnos sa partnerom. Dobićete priliku za dodatnu zaradu, a takvu šansu nemojte da propustite zbog nedostatak samopouzdanja.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Čaj za lečenje štitne žlezde: ovaj napitak se preporučuje svima koji pate od hipertireoze (RECEPT)

 

Kod pojačane funkcije štitne žlezde preporučuje se sledeći čaj:

Sastojci za 100 g lekovite mešavine:

  • 50 g nane
  • 25 g korena valerijane
  • 25 g šišarki hmelja

Priprema:

Sastojke dobro izmešajte. Dve kašike mešavine prelijte sa 2 čaše ključale vode. Čaj ostavite da odstoji, poklopljen, 30 minuta.

Pijte po pola čaše čaja, tri puta dnevno, tokom mesec dana.

Izvor: Prirodna medicina recepti

Kako očuvati rad timusa: žlezda sreće i imuniteta može da ostane snažna i u dubokoj starosti

 

Imuni sistem čoveka gubi svoju snagu s godinama, pa smo tako manje otporni na bolesti, u proseku 2 do 3 odsto svake godine, piše Lepa & Srećna.

Snaga imuniteta može se i izmeriti, markerima ćelija "T" koje inače proizvodi timus, žlezda smeštena u grudnom košu. Timus se s godinama smanjuje i njen rad slabi, a najobičnija vožnja biciklom može da zaustavi taj proces, pokazuje novo istraživanje. Jedan od ispitanika (80 godina) kaže da su njegovi rezultati isti kao kod mladića od 20 godina, a isti su i nalazi za još 125 biciklista na duge staze.

Ovi "maratonci" imaju od 60 do 80 godina (nekoliko njih čak i više) i voze često zajedno i po stotinu kilometara nedeljno. Kod njih nema pada imuniteta, ali ni nagomilavanja masnog tkiva. Lekari tvrde da za ovakav rezultat nisu potrebne tako duge vožnje, ali je važno da budu redovne.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.