Tarot karta dana: simbolika sudbine za 8. jun 2018. godine

Tarot karta dana - Devetka pehara!

Tarot karta dana za 8. jun 2018. godine - Devetka pehara - ukazuje na radost i pobedu. Ova karta donosi blagoslov u vaš život, a najveću radost doneće vam poslovni uspeh. Svaki dan sve više shvatate koliko je važna podrška porodice i prijatelja, a baš ta ljubav daće vam vetar u leđa da se izborite sa životnim teškoćama.

Ljubavni horoskop za danas: evo ko odbacuje negativnu energiju snagom ljubaviLjubavni horoskop za danas: evo ko odbacuje negativnu energiju snagom ljubaviLjubavni horoskop otkriva ko će otvoriti dušu i predstaviti sebe u pravom svetlu - vreme je za iskrenost i jačanje ljubavi!

Ako tražite posao, moguće je da će vas obradovati dobre ponude, a mnoge očekuje poslovna prilika u inostranstvu. Odnos s partnerom postaje lepši i slađi, a svaki trenutak koji provedete zajedno donosi sreću i zadovoljstvo. Moguće je da će usamljena srca upozanti novu ljubav na putovanju. Sledi period u kojem se zdravstveno stanje poboljšava.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Dnevna doza dobrog horoskopa: mirnu reku ljubavi uzburkaće kosmički talasi

 Dnevni horoskop - kvadrat Meseca i Saturna ukazuje na sukobe, loše raspoloženje i teške odluka, ali ovaj znak će negativan uticaj planeta preokrenuti u svoju korist, piše Lovesensa.

Numerološka prognoza za jun 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski brojNumerološka prognoza za jun 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski brojNumerologija otkriva šta nas očekuje u junu 2018. godine - evo šta vašem bioritmu predviđa mesečna numerološka prognoza!

Drage Device, nakon perioda mirnog mora, ljubavna strast vraća se u vaš život. Potrebno je da budete strpljivi i Univerzum će sve želje ispuniti ako zasita u njih verujete. Romantične veze ponekad su mirna reka, bez puno uzbuđenja. Ali, danas izlazite iz sumorne rutine pomoću svoje kreativne energije i romantične mašte. Partner će biti iznenađen kada vidi kakvo ste mu ljubavno iznenađenje pripremili!

Moguće je da će ulazak Merkura u znak Device pokvariti raspoloženje i probuditi u vama onu tamniju stranu. Međutim, uspećete da privučete dobru energiju uspehom na poslu. Vaše sposobnosti i veštine učiniće da postanete popularni. Šarmiraćete kolege i nadređene, a za svoj trud očekujte vrednu nagradu.

Ljubavni horoskop za danas: evo ko odbacuje negativnu energiju snagom ljubavi

Kvadrat Meseca i Saturna negativno utiče na donošenje odluka i raspoloženje, ali ovi znakovi su odlučili da odbace negativnu energiju snagom ljubavi, piše Lovesensa.

Dragi Ovnovi, napokon ste naučili važnu lekciju iz ljubavi! Umesto da stalno tragate za vatrom i ljubavnim zanosom, napokon ste razumeli da je za srećnu vezu ili brak neophodan iskren razgovor. Otvorićete srce partneru, pokazaćete svoje slabosti i strahove, a to će samo još više učvrstiti vaš odnos i razviti poverenje.

Horoskop za koračanje ka sudbinskoj ljubavi: evo šta nam donosi tranzitna Venera u Raku (do 13. juna 2018. godine)Horoskop za koračanje ka sudbinskoj ljubavi: evo šta nam donosi tranzitna Venera u Raku (do 13. juna 2018. godine)Tranzitna Venera u Raku - da li ste spremni za buđenje osećanja iz prošlosti i sudbonosan susret srodnih duša?

Zahvaljujući romantičnoj Veneri u znaku Raka, Škorpije će na svakom mestu osećati energiju ljubavi. Susret sa jednom osobom promeniće planove ovog petka. Iako se on ne čini kao pravi izbor za partnera sa kojim biste mogli da započnete zajednički život, ne razmišljajte o ishodima. uživajte u sadašnjem trenutku i ljubavnom zanosu, a planiranje budućnosti ostavite za neki drugi dan.

Drage Ribe, izađite iz čaure stidljivosti i uzmite deo ljubavnog kolača za sebe. Iako Merkur nije planeta koja je povezana sa vašim znakom, od trenutne energije Merkura u znaku Blizanaca dobićete važne lekcije o zavođenju, flertu i ljubavnim signalima. Moguće je da će vas prijatelji upoznati sa osobom koja je nežna i osetljiva duša baš kao i vi. Ko zna, vreme će možda pokazati da je baš on pravi izbor za vas!

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.