Tarot karta dana: simbolika sudbine za 8. jun 2018. godine

Tarot karta dana - Devetka pehara!

Tarot karta dana za 8. jun 2018. godine - Devetka pehara - ukazuje na radost i pobedu. Ova karta donosi blagoslov u vaš život, a najveću radost doneće vam poslovni uspeh. Svaki dan sve više shvatate koliko je važna podrška porodice i prijatelja, a baš ta ljubav daće vam vetar u leđa da se izborite sa životnim teškoćama.

Ljubavni horoskop za danas: evo ko odbacuje negativnu energiju snagom ljubaviLjubavni horoskop za danas: evo ko odbacuje negativnu energiju snagom ljubaviLjubavni horoskop otkriva ko će otvoriti dušu i predstaviti sebe u pravom svetlu - vreme je za iskrenost i jačanje ljubavi!

Ako tražite posao, moguće je da će vas obradovati dobre ponude, a mnoge očekuje poslovna prilika u inostranstvu. Odnos s partnerom postaje lepši i slađi, a svaki trenutak koji provedete zajedno donosi sreću i zadovoljstvo. Moguće je da će usamljena srca upozanti novu ljubav na putovanju. Sledi period u kojem se zdravstveno stanje poboljšava.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Dnevna doza dobrog horoskopa: mirnu reku ljubavi uzburkaće kosmički talasi

 Dnevni horoskop - kvadrat Meseca i Saturna ukazuje na sukobe, loše raspoloženje i teške odluka, ali ovaj znak će negativan uticaj planeta preokrenuti u svoju korist, piše Lovesensa.

Numerološka prognoza za jun 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski brojNumerološka prognoza za jun 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski brojNumerologija otkriva šta nas očekuje u junu 2018. godine - evo šta vašem bioritmu predviđa mesečna numerološka prognoza!

Drage Device, nakon perioda mirnog mora, ljubavna strast vraća se u vaš život. Potrebno je da budete strpljivi i Univerzum će sve želje ispuniti ako zasita u njih verujete. Romantičn