Tarot karta dana: simbolika sudbine za 8. februar 2018. godine

Tarot karta dana: Desetka diskova!

Tarot karta dana za 8. februar 2018. godine - Desetka diskova - ukazuje na podršku Univerzuma. Ova karta danas isplaćuje vaš dosadašnji trud i vredno nagrađuje čiste duše željne ljubavi. Danas ćete imati više samopouzdanja, ali pazite da zbog velikog ponosa ne propustite priliku za srećnu budućnost.

slikalink-ljubavni-horoskop-2018

Desetka diskova je jedna od najsrećnijih karata, pa nemojte da se iznenadite ako dobijete neverovatnu poslovnu ponudu, mogućnost za napredovanje ili povišicu. Ako ste u vezi, odnos sa partnerom će postati bolji i iskreniji, a mnoge u narednom periodu očekuje venčanje. Ova karta donosi osećanje sreće i samozadovoljstva, pa budite zahvalni na onome što imate i uživajte u miru i spokoju.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak danas živi hedonizam i pravu ljubav

Dnevni horoskop - konjukcija Meseca i Jupitera čini da ovaj dan bude savršen za novi početak ili promenu načina života, a ovaj znak će danas slaviti ljubav i život, piše Lovesensa.

Drage Vodolije, Venera u vašem znaku donosi sreću u ljubavi. Danas ste s partnerom u hedonističkom raspoloženju. Planirate kako da ugodite sebi, uživate u zajedničkim trenucima i planirate putovanja i iznenađenja. Ako ste usamljena Vodolija, postoji mogućnost da ćete započeti zanimljivu romansu sa osobom iz bliskog kruga prijatelja.

Na poslu vas očekuje stresna situacija i vodićete više bitaka odjednom. Pokušajte da iskoristite moć organizacije, ali svaku grešku priznajte. Nikako svoje propuste ne prebacujte na kolege, jer će vam se svaka smicalica vratiti kao karmički bumerang.

5 čarobnih jutarnjih afirmacija: evo šta treba da ponavljate svakog jutra za srećan i uspešan dan

 

Jutro asocira na novi početak, svežinu, nadu i novu priliku. mnogi dan počinju neraspoloženi, u žurbi i nervozi, ponekad čak teskobni. Ako se uz to dogodi nešto loše, i ostatak dana je prava katastrofa. Međutim, ako počne jutro dobro, to daje pozitivan ton koji se prenosi celog dana, kaže Priya Jain, blogerka koja piše o samosvesti i njenoj povezanosti s navikama i produktivnošću.

Opra Vinfri otkriva tajnu za srećan život: Kako sam uspela da zaboravim negativnu prošlost i zavolim mir...

"Afirmacije su siguran način da vaša jutra počnu u pravom tonu. To je jedan od najjednostavnijih načina da promenite svoj dan (i život)", kaže Priya. "Čim odašaljete svoju nameru, osećate se srećno i zadovoljno", ističe. Delovanje afirmacija na mozak može se intenzivirati njihovim glasnim izgovaranjem, a Priya za dobro jutro i još bolji dan preporučuje ovih pet.

Danas će biti sjajan dan - Svaki dan ima potencijal biti sjajan: kad ste srećni od jutra, to se uzbuđenje prenosi u ostatak dana. Zato je ova afirmacija osnova za ostale što slede i najvažnija misao koje se možete držati, ističe Priya i preporučuje da je izgovorite čim vam pri ustajanju stopala dotaknu tlo - tako ćete se svako jutro setiti da je izgovorite.

7 budističkih poruka koje mogu da promene život: evo kako da pronađete sreću i blagostanje...

Danas ću činiti dobro - To može biti nešto jednostavno poput osmeha, podsticaja, ohrabrenja... Da se ove afirmacije setite svako jutro, izgovarajte je čim operete lice.

Sve se događa savršeno - Čak i kad se dogodi nešto neželjeno, trebamo misliti da se sve događa onako kako treba i da svaki trenutak nosi lekciju - a ova afirmacija osigurava da tu lekciju dobro prihvatimo. Da se setimo da je izgovorimo i učinimo to nakon pranja zuba.

Delujem na temelju ljubavi i hrabrosti - Bes može upropastiti ceo dan. Iako ga uvek nije moguće izbeći, može odabrati da deluje na temelju ljubavi i hrabrosti. Kako biste se svako jutro setili reći ovu afirmaciju, izgovarajte je dok pijete vodu ili čaj.

Ja sam dovoljan/na - ovo izgovarajte ujutro dok putujete na posao ili vežbate.

Izvor: Sensa klub

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.