Tarot karta dana: simbolika sudbine za 7. septembar 2018. godine

Tarot karta dana - Petica štapova!

Tarot karta dana za 7. septembar 2018. godine - Petica štapova - ukazuje na oprez, takmičenje za sreću i velike izazove. Iako dolazi period velikih promena, nema razloga za strah, jer sami možete da iskontrolišete svaku situaciju. Karta ukazuje na takmičenje na poslovnom i ljubavnom planu, ali dobro birajte sredstva, jer zakon karme ne prašta. Verujte u sebe, to će vam dati snagu da se izborite sa svakim izazovom.

Horoskop za oslobađenje od starih briga: kako nam Saturn u direktnom hodu daje vetar u leđaHoroskop za oslobađenje od starih briga: kako nam Saturn u direktnom hodu daje vetar u leđaRetrogradno kretanje Saturno počelo je 18. aprila 2018. godine, ali 6. septembra ova moćna planeta nastavlja direktno - evo šta…

Ako ste razmišljali o promeni posla, sada je pravo vreme da napravite taj potez. Možda ćete na poslu morati da se borite za svoju poziciju i napredovanje, ali ništa ne radite na štetu drugih. Ovo je karta rizičnih ljubavi, pa će mnogima koji su u vezi srce početi da luta. Ne pravite rizične poteze i dobro razmislite, da li vredi ugroziti trenutnu vezu i da li ste uopšte srećni u takvom odnosu. Na finansijskom planu treba da budete oprezni. Obaveze koje ste odlagali sada dolaze na naplatu, ali za nekoliko dana sve će biti na svom mestu.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Ljubavni horoskop za danas: kome kvadrat Meseca i Jupitera ugrožava ljubavnu harmoniju

 

Opozicija Sunca i Neptuna ukazuje da ćete živeti u svetu mašte, daleko od realnosti u kojoj vladaju problemi i izazovi, piše Lovesensa. Možda je najbolje da u narednim danima izbegnete donošenje važnih osluka, ali ne možete večno ignorisati okruženje i probleme. Uskoro će vas probuditi talas dobre energije, a evo šta nas do tada očekuje u ljubavi...

Mesečni horoskop - njima je suđena sreća u ljubavi: ova 3 znaka očekuje najlepša romantična bajka do kraja septembraMesečni horoskop - njima je suđena sreća u ljubavi: ova 3 znaka očekuje najlepša romantična bajka do kraja septembraDa li je vašem znaku u septembru suđena nova ljubav, ispravljanje grešaka i pomirenje - evo šta predviđa mesečni horoskop!

Drage Škorpije, trenutno vam prija samoća i više ne želite prolazne romantične avanture. Radije ćete da provodite vreme sa prijateljima i uživate u nekom hobiju, sportu ili zanimljivim razgovorima. Samački život ponekad ima toliko prednosti, a prava ljubav doći će kada se najmanje budete nadali.

Ništa nije nemoguće kada je u pitanju ljubav, drage Vage! Vaša stara simpatija iznenada će početi da se bori za vašu naklonost, a vi ćete lako uzvratiti svojim šarmom. Možda mislite da je ovo samo prolazan flert, ali zvezde tvrde da se varate. Trenutan položaj planeta ukazuje da ćete uskoro započeti vezu koja će biti duga , stabilna i romantična. Vreme je za lepe promene!

Horoskop za oslobađenje od starih briga: kako nam Saturn u direktnom hodu daje vetar u leđaHoroskop za oslobađenje od starih briga: kako nam Saturn u direktnom hodu daje vetar u leđaRetrogradno kretanje Saturno počelo je 18. aprila 2018. godine, ali 6. septembra ova moćna planeta nastavlja direktno - evo šta…

Dragi Lavovi, naučićete važnu lekciju iz jedne greške. Poznato je da ste najdominantniji znak Zopodijaka, ali to često nije pozitivna osobina kada je u pitanju ljubav. Mesec u kvadratu sa Jupiterom u znaku Lava čini vas pomalo nervoznim i sumnjičavim, pa ćete pokušati da kontrolišete svaki partnerov korak. Ljubomora je često znak za uzbunu da je odnos u krizi. Steknite samopuzdanje i izgradite u ljubavi poverenje, jer tek tad ćete osetiti najlepše romantične čari.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.