Tarot karta dana: simbolika sudbine za 7. oktobar 2017. godine

Tarot karta dana: Sedmica pehara!

Tarot karta za 7. oktobar 2017. godine - Sedmica pehara - ukazuje na maštanje i vizije o lepšoj budućnosti. Danas ćete popiti pehar razvijene intuicije, pa je dan savršen za planiranje aktivnosti za usavršavanje. Ipak, vrlo ste neudlučni, pa izbegavajte nagle odluke, već sačekajte da planovi odstoje do sutra.

besplatna natalna karta.jpg

Danas morate da izbegnete previše lutanja u svet mašte, jer vas može daleko odvesti od problema i zadataka kojima morate da se posvetite. Na poslu se oslonite na kolege od poverenja i prikljulčite se timu za koji mislite da možete najbolje da doprinesete. Dan je idealan za ljubav, a magija punog Meseca i dalje se oseća i razvija samopouzdanje i moć zavođenja.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Najlepše ljubavno pismo svih vremena: Ti si predmet mojih želja i glavni razlog zbog kojeg postojim

 

Pismo koje je Džoni Keš 1994. godine napisao svojoj supruzi Džun Karter proglašeno je najlepšim ljubavnim pismom svih vremena u anketi britanskog osiguravajućeg društva Beagle Street.

VIŠE: Kristina Kovač: Evo koliko ga volim

Pismo vam prenosimo u celosti:

"Srećan rođendan, princezo.

Starimo i navikavamo se jedno na drugo. Isto razmišljamo. Čitamo jedno drugom misli. Znamo šta želimo bez ijednog postavljenog pitanja. Ponekad malo idemo na živce jedno drugome. Ponekad možda i jedno drugo uzimamo zdravo za gotovo.

Ali ponekad, kao danas, razmišljam o svemu i postaje mi jasno koliko sam srećan što sam život proveo s najboljom ženom koju sam upoznao. Još uvek me fasciniraš i inspiriraš. Tvoj uticaj čini me boljim. Ti si predmet mojih želja i glavni razlog zbog kojeg postojim. Jako te volim.

Sretan rođendan, princezo. Džon"

Inače ljubav između njih dvoje posredno se vidi i u poslednjem spotu koji je za pesmu "Hurt" uradio jedan od najvećih pevača u SAD. Između ostalog Keš u pesmi kaže:

"Sve koje sam znao, odlaze na kraju...", kada kamera prikazuje portret njegove supruge. Džun Karter umrla je u maju 2003. godine, dok je slavni pevač preminuo u septembru iste godine.

Izvor: Kurir

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.