Tarot karta dana: simbolika sudbine za 7. novembar 2018. godine

Tarot karta dana - As štapova!

Tarot karta dana za 7. novembar 2018. godine - As štapova - ukazuje na početak novog života, svežu energiju i inspiraciju. Ova karta ukazuje da je težak životni period iza vas i da vas čeka period mira i zadovoljstva. ovo je odličan paeriod da započnete nešto novo, bez obzira da li je u pitanju ljubav ili posao.

Ljubavni horokop za danas: mlad Mesec otvara dušu za lepšu ljubavLjubavni horokop za danas: mlad Mesec otvara dušu za lepšu ljubavLjubavni horoskop otkriva koga prvlači stara ljubav, a ko će ponovo osetiti čaroliju i iskrene emocije sa partnerom!

As štapova ukazuje na veliki uspeh na poslu i dobre promene koje niste očekivali. Ne budite previše skromni, vi ste sve to zaslužili. Usamljena srca uskoro će se zaljubiti i započeti romantičnu vezu, dok će zauzeti sa partnerom ostvariti dublji odnos. Ovo je karta dobitka, bez obzira da li se radi o novcu ili nekim darovima. Zdravlje je stabilno, ali važno je da se posvetite balansu duše i tela.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos5

Dnevna doza dobrog horoskopa: kome se u život vraća nada, pozitivna energija i ljubav

 

Dnevni horoskop - mlad Mesec daje šansu za velike i dobre životne promene, piše Lovesensa. Ovo je period rađanja novih ljubavi, ali i naplate karmičkih dugova, a evo koji znak će najbolje iskoristiti moćnu energiju mladog Meseca u znaku Škorpije...

Danas je mlad Mesec u Škorpiji: HOROSKOP otkriva koju nam tamnu stranu donosi (7. novembar 2018.)Danas je mlad Mesec u Škorpiji: HOROSKOP otkriva koju nam tamnu stranu donosi (7. novembar 2018.)Mlad Mesec u znaku Škorpije učiniće da razmislite o mnogim životnim stvarima i napravite velike promene! Evo šta horoskop…

Drage Device, danas ćete provesti divan dan sa partnerom. Pokušaćete zajedno da napravite neke zanimljive promene u vašem odnosu, ali ovo će definitivno biti dan za razmenjivanje nežnosti, iskrene emocije i slatke poljupce. Očekuje vas divno romantično veče kod kuće, samo vi i on... Neka ljubav nastavi da cveta!

Usamljene Device imaju neverovatan šarm, odbacuju strahove i lako zavode. Moguće je da ćete upoznati zanimljivog stranca koji će vam se baš dopasti. Pomislićete da je vaša ljubav nemoguća, ali jedan poziv na kraju dana pozitivno će vas iznenaditi. Vaše poslovne sposobnosti će napokon doneti dobru priliku, pa ćete na kraju radnog dana uspostaviti na poslu dogovor koji u budućnosti može doneti veću zaradu. Jupiter poručuje da budete strpljivi. Možda čekanje na nagradu nije lako, ali svakako će se isplatiti.

Izvor: Lovesensa

Ljubavni horokop za danas: mlad Mesec otvara dušu za lepšu ljubav

Mlad Mesec donosi novi ciklus života, promenu želja i planova i preokrete sudbine, piše Lovesensa. Njegova energija mnogima će doneti optimzam na polju ljubavi, dok će neke znakove pratiti mračna senka...

Šta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 13. novembra 2018. godineŠta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 13. novembra 2018. godineSmernice i poruke anđela za nedelju od 6. do 13. novembra 2018. godine - sada je pravo vreme da počnete sa kreiranjem srećne…

Dragi Ovnovi, partner i vi danas imate iste želje kada je u pitanju nežnost i romantika. Nedavno su problemi ugrozili vašu vezu i ponašali ste se kao apsolutni stranci, ali izazovi su iza vas i spremni ste da se ponovo zbližite. Planirate mnoge zabavne zajedničke aktivnosti i ako nastavite u ovako dobrom raspoloženju da gradite svoju ljubav, sledi vam divna romantična budućnost.

Magija mladog Meseca privlači susret sa starom ljubavi koju još uvek želite da vidite, dragi Lavovi. Naptun vas hrabri da otvorite dušu i priznate koliko vam je žao zbog greške koju ste napravili u prošlosti. Postali ste tolerantniji i nežniji, a ukoliko se pokažete u pravom svetlu, dobićete novu šansu.

Koji horoskopki znak u novembru 2018. godine čeka velika ljubavna odluka: ostvariće se romantične želje o kojima odavno maštateKoji horoskopki znak u novembru 2018. godine čeka velika ljubavna odluka: ostvariće se romantične želje o kojima odavno maštateU njegovoj sudbini je zapisana sreća - evo koji znak će ovog meseca napraviti korak više kada je u pitanju ljubav...

Drage Device, spremne ste da izađete iz svoje čaure i rašitrite krila i poletite u susret ljubavi. Danas za vas ne postoji strah od odbijanja, lako šarmirate i moguće je da ćete biti sporosobni da sa odličnom veštinom komunicirate sa apslutnim strancem. Očekuje vas dan flerta i zavođenja, ali nakon svega pomislićete da je ljubavna sreća još uvek daleko. Varate se, jer ćete uveče dobiti poziv koji ste željno iščekivali.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.