Tarot karta dana: simbolika sudbine za 7. jun 2018. godine

Tarot karta dana - Paž diskova!

Tarot karta dana za 6. jun 2018. godine - Paž diskova - ukazuje na povratak prirodi i nova saznanja. Univerzum vam danas daruje kreativnu energiju, a važno je da je usmerite na korisne stvari. Karta vas podseća da je budućnost samo u vašim rukama i da sami birate da li ćete iskoristiti pozitivne okolnosti. Sledi period mira, koncentracije i planiranja, ali važno je da što pre sa reči pređete na dela.

slikalink-ljubavni-horoskop-2018

Na poslu imate malo vremena i puno zadataka, a rešenje je dobra organizacija. Na ljubavnom planu osećate nedostatak uzbuđenja, ali odnos će se poboljšati ako uložite malo kreativne energije. Karta predviđa iznenadan priliv novca, ali čuvajte se rizičnih ulaganja.

Izvor: Lovesensa

 

 

procitajte.jpg

 Dnevni ljubavni horoskop: kada na polju ljubavi procvetaju najlepše ruže

 

Kvadrat Merkura i Neptuna donosi probleme na poslu i teškoće u donošenju odluka, ali zato će na polju ljubavi cvetati najlepše ruže za neke znakove Zodijaka, piše Lovesensa.

Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za jun 2018. godine

Dragi Blizanci, nakon turbulentnog ljubavnog perioda i problema u odnosu sa partnerom, napokon počinjete optimistično da gledate na vašu romantičnu priču. Shvatili ste koliko vam je važna partnerova podrška, pa čak i u najkritičnijim momentima njegov savet vam pomaže da se izvučete iz zamki nevolja. Pokušajte da pronađete balans između poslovnog i privatnog života i ljubav će početi da cveta.

Ponekad je teško napraviti dobar ljubavni izbor, zar ne dragi Strelci? Ali, danas vas srce usmerava ka putu istinske sreće i napokon shvatate ko je osoba koja može da vas usreći. Spremni ste da prošlost i stare rane spakujete u kofer zaborava. Osoba koju danas izaberete za partnera doneće vam ljubav bez granica. Sigurni smo da ćete uskoro početi da maštate o zajedničkoj budućnosti.

Rođeni u znaku Vodolije već duže vreme osećaju da je trenutni ljubavni odnos postao rutina, ali danas će shvatiti da su se prevarili! Ljubav ponekad voli mirno more, a vaš avanturistički duh to teško može da razume. Međutim, partner vam sprema romantično iznenađenje koje će probuditi pravi vulkan strasti. Osećate se kao da ste tek na početku veze.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.