Tarot karta dana: simbolika sudbine za 7. jul 2018. godine

Tarot karta dana - Dvojka diskova!

Tarot karta dana za 7. jul 2018. godine - Dvojka diskova - ukazuje na iscrpljenost i potrebu za opuštanjem. Na ovoj karti naslikana je osoba koja žonglira, tako ćete se i vi danas suočiti sa dva važne životne odluke, ali osećate da još treba da učite i steknete iskustva kako biste izabrali pravi put. Zato vas sudbina opominje da budete strpljivi. Čovek celog života radi na sebi, a velike promene napravite tek kad osetite da ste za to apsolutno spremni.

Veliki mesečni horoskop za jul 2018. godine: astro prognoze za ljubav, posao i zdravljeVeliki mesečni horoskop za jul 2018. godine: astro prognoze za ljubav, posao i zdravljeMesečni horoskop za svaki znak Zodijaka - evo kakva vas sudbina očekuje u julu 2018. godine!

Imaćete više posla nego obično i previše tereta ste poneli na svojim leđima. Potražite pomoć kolega i pokušajte da se ne opterećujete stvarima koje nisu ključne za vašu karijeru. Ljubavna veza trpi jer nemate dovoljno vremena, a vi ne znate kako da napravite balans između privatnog i poslovnog života. Pokušajte da se posvetite partneru, udovoljite mu i pronađite ponovo put do njegovog srca. Premoreni ste, potrebno je što pre da se odmorite i napunite telo energijom!

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Očaravajuća muzika koja prenosi neverovatnu energiju reke Gang: ova melodija donosi mir i isceljenje

  

Ova očaravajuća muzika nadahnuta je indijskom rekom Gang - njenim ritmom, lepotom, ljudima i atmosferom duhovnosti, ali i boginjom Sarasvati.

Magična melodija budi hormone sreće: slušajte frekvenciju koja pojačava serotonin, endorfin i dopamin (VIDEO)Magična melodija budi hormone sreće: slušajte frekvenciju koja pojačava serotonin, endorfin i dopamin (VIDEO)Opuštajuća muzika koja pojačava hormone sreće - bez stresa i napetosti uz melodiju za buđenje serotonina, endorfina i dopamina!

Sarasvati je boginja učenja, znanja, i mudrosti. Na sanskrtu sara znači "suština", a sva "svoj", zato Sarasvati znači "biti svoj". Ona je pratilja Brahme, stvoritelja Univerzuma.

Anđeoska muzika za čišćenje potisnute negativne energije: ova opuštajuća melodija jača intuiciju i donosi mirne snoveAnđeoska muzika za čišćenje potisnute negativne energije: ova opuštajuća melodija jača intuiciju i donosi mirne snoveAnđeoska muzika za opuštanje i miran san - evo koja melodija čisti potisnutu negativnu energiju!

Kako je znanje nužno za stvaranje, Sarasvati simbolizuje stvaralačku snagu Brahme. Opustite se uz ovu ambijentalnu muziku i dopustite srcu da pleše u čarobnom vrtu svetih tonova...

Izvor: Sensa.hr

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.