Tarot karta dana: simbolika sudbine za 7. decembar 2018. godine

Tarot karta dana - Četvorka mačeva!

Tarot karta dana za 7. decembar 2018. godine - Četvorka mačeva - ukazuje na opuštanje i vreme pauze. Ovo je karta meditacije i neaktivnosti koja vas podseća da je vreme da se odmorite od svakodnevnih briga, dilema i akcija. Teret koji osećate počinje da se gomila, zato je neophodno otpustiti negativne emocije i ponovo ispuniti dušu svertlom energijom.

Na poslu situacija stagnira i to vas dodatno demotiviše. Odavno imate planove i ambicije, ali sve je to i dalje u svetu mašte. Važno je da se strpite i čekate, ukoliko ne želite da promebnite posao. Pokušajte da uzmete nekoliko slobodnih dana kako biste se opustili i u miru pronašli rešenje.

Horoskop otkriva njihovu dušu: kakvi su prijatelji Ribe, Škorpije i RakoviHoroskop otkriva njihovu dušu: kakvi su prijatelji Ribe, Škorpije i RakoviNije preterano reći da su prijatelji naša prava porodica, ona koju smo svesno odabrali. Oni su najvažniji svedoci našeg životnog…

Na polju ljubavi vlada tenzija i partner će vršiti pritisak. Nemojte odstupati od svojih želja, već otvoreno razgovarajte sa partnerom o svemu što vam se ne dopada. Možda je najbolje da partneru objasnite da vam treba malo prostora i vremena za sebe. Tako ćete obnoviti energiju i ljubavnu želju, a partner će vas razumeti.

Na polju finansija sve ide po planu i zadovoljni ste trenutnom sirtuacijom. Pokušajte da vratite dugove iz prošlosti.

Ova karta donosi ozdravljenje i dobru kondiciju, a ovo je odlično vreme da se bavite nekim sportom. Potrebna vam je samoća, tišina i mir kako biste obnovili i aktivirali svoj energetski tok. Posvetite se više sebi i ličnim željama.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.