Tarot karta dana: simbolika sudbine za 6. jul 2018. godine

Tarot karta dana - Devetka mačeva!

Tarot karta dana za 6. jul 2018. godine - Devetka mačeva - ukazuje na tajne iz prošlosti. Ovo je karta nerazjašnjenih emocija i povratak strahova. Moguće je da ćete izgubiti poverenje u neke osobe, a rešenja se krije u unutrašnjem glasu i intuiciji. Vreme je da postavite temelje životnog plana i menjate loše navike. Očistite svoju dušu od negativne energije i zapamtite da se posle svake kiše pojavi najlepše sunce.

Šumanova rezonanca usklađuje nas sa prirodnom frekvencijom Zemlje: muzika za lečenje i oporavak telaŠumanova rezonanca usklađuje nas sa prirodnom frekvencijom Zemlje: muzika za lečenje i oporavak telaNaša planeta emituje frekvenciju ljubavi... poslušajte je!

Na poslovnom planu bićete zbunjeni i nećete znati kojim putem treba da krenete. Budite strpljivi i vredni, a uskoro dolazi period dobrih promena. Partner želi da se zbližite, ali napetost koju osećate ugroziće vaš odnos. Izbegavajte sukobe i grube reči, već se u razgovoru sa partnerom priklonite istini.

Izvor: Lovesensa

 procitajte.jpg

 Ljubavni horoskop za danas: kada magija Venere otkrije vešto skrivene romantične tajne

  

Kvadrat Plutona i Meseca probudiće stare strasti, a ovaj aspekt naročito je povoljan za one koji su u dugim vezama, jer će imati slična osećanja kao na početku ljubavne priče, piše Lovesesna.

Usamljeni Ovnovi, Venera vam šalje pozitivne vibracije i pomaže da ponovo vešto vladate svojim ljubavnim životom. Iako ćete privlačiti pažnju gde god da se pojavite, probajte da obuzdate ego, jer tako nećete doživeti ljubav za kojom tragate.

Horoskop za oslobađanje iz vrtloga požude: evo šta nam donosi retrogradni Mars u Vodoliji (do 13. avgusta 2018. godine)Horoskop za oslobađanje iz vrtloga požude: evo šta nam donosi retrogradni Mars u Vodoliji (do 13. avgusta 2018. godine)Retrogradni Mars u znaku Vodolije ne daje izbore, podstiče istinu i daje šansu da se izborimo za svoja načela, a evo kakva nas…

Venera još uvek vlada poljem ljubavi za rođene u znaku Lava! Nećete moći da skinete osmeh sa lica, jer se ljubav polako useljava u vaše usamljeno srce. Narednih dana očekujte puno romantičnih iznenađenja, a ko zna, možda je baš ovo period kada ćete upoznati osobu sa kojom želite da provedete ceo život.

Dragi Strelčevi, energija Meseca izoštrava čula i donosi vam nove avanture koje ćete želeti da doživite sa partnerom. Očekuju vas divni trenuci, a partner neće kriti zadovoljstvo i zaljubljenost.

Mali letnji horoskop za leto 2018. godine: evo šta nam donosi romantična Venera u direktnom hoduMali letnji horoskop za leto 2018. godine: evo šta nam donosi romantična Venera u direktnom hoduVenera će celog leta biti u direktnom hodu, a evo šta nam horoskop predviđa za ljubav, posao i zdravlje u letnjim mesecima 2018.…

Položaj Marsa pomaže rođenima u znaku Raka da zavode i osvajaju srca, a sledi dan koji će promeniti njihov emotivni život. Mesec u znaku Ovna pomaže vam da šarmirate i ostvarite ljubavne želje. Pobedničke karte su u vašim rukama, samo treba prvi da odigrate potez.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.