Tarot karta dana: simbolika sudbine za 6. decembar 2018. godine

Tarot karta dana - Vitez diskova!

Tarot karta dana za 6. decembar 2018. godine - Vitez diskova - ukazuje na hrabrost i želju za promenom. Karta nas podseća da je neophodno da se suočimo sa svakim svojim strahom i prevaziđemo slabosti. Negativne emocije guše vaše sposobnosti i šanse, zato je važno da ih što pre otpustite i pojačate svoju pozitivnu stranu koja vam puno toga može doneti. Fokusiorajte se na male ciljeve, jer ostvarenjem jednog po jednog, uspećete da se približite konačnom cilju.

Na polju karijere očekuje vas uspeh i unapređenje, a ukoliko tražite posao iznenadiće vas dobre ponude. Ovo je karta promena, pa će mnogi koji žele da promene posao ili se ostvare u vlastitom biznisu imati puno sreće. Važno je da se oslobodite ustaljenih obrazaca i da u radnim zadacima iskoristite i malo mašte.

Dnevna doza dobrog horoskopa: kada vas pokrenu ljubavne vibracijeDnevna doza dobrog horoskopa: kada vas pokrenu ljubavne vibracijeDnevni horoskop - trud nas čini za korak bliže ostvarenju velikih snova, a ovaj znak će danas uspeti da izgradi put do sreće!

Na polju ljubavi očekuju vas konflikti, ali morate da znate da ljubav nije samo med i mleko, već zahteva angažovanje, odgovornost i kompromis. Razgovarajrte sa partnerom o svim važnim temama koje vas muče i pokušajte da pronađete zajedničko rešenje. Ako želite da vaša ljubav živi, morate se za nju boriti.

Na polju finansija očekuje vas dobitak, povišica ili iznendan priliv novca. Važno je da ne ulažete više od onoga što smete da izgubite. Dobro razmislite pre svake invsticije.

Duhovno ste jači nego što mislite, a svaka pozitivna promena jača vašu auru i daje šansu da nastavite da se usavršavate.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.