Tarot karta dana: simbolika sudbine za 5. oktobar 2018. godine

Tarot karta dana - Papa!

Tarot karta dana za 5. oktobar 2018. godine - Papa - ukazuje na veru, nadu i zahvalnost. Ova karta je simbol mirnog života, pa se ne prepioručuje da danas prelazite granice. Period nije povoljan za promene, zato je najbolje da uživate u onome što trenutno imate, budete zahvalni, a ljubav i sreća će se množiti kroz zahvalnost i skoromnost.

Horoskop - koje će nam se želje ostvariti u narednih 40 dana: evo šta treba uraditi, a šta izbegavati dok traje retrogradna Venera u ŠkorpijiHoroskop - koje će nam se želje ostvariti u narednih 40 dana: evo šta treba uraditi, a šta izbegavati dok traje retrogradna Venera u ŠkorpijiOd 6. oktobra do 16. novembra, Venera je retrogradna u Škorpiji (ako se u obzir uzme i senka, retrogradno razdoblje u celini…

Na poslu ćete biti u kontaktu sa autoritetima koji vas puno mogu naučiti, a to će vam naročito koristiti u budućnosti i presudno je za uspeh. Imaćete sreće na poslu ako poštujete pravila. Na ljubavnom planu čeka vas povoljan period, bez turbulencija. Iako je ovo dobar period za investicije, ne upuštajte se u rizično ulaganje novca.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos5

Dnevna doza dobrog horoskopa:evo kome zvezde danas donose radost

 

Dnevni horoskop - sekstil Meseca u znaku Lava u sekstilu je sa Merkurom u znaku Vage što donosi dobru komunikaciju, moć rasuđivanja i sposobnost za donošenje važnih odluka, piše Lovesensa. Danas će se mnogi rešiti briga i otvorenog uma i srca kreiraće svoj život, a evo kojem znaku zvezde donose radost.

Kratak ljubavni horoskop do 15. oktobra 2018. godine: Bika očekuje nova ljubav, a Ribe su spremne da oprosteKratak ljubavni horoskop do 15. oktobra 2018. godine: Bika očekuje nova ljubav, a Ribe su spremne da oprosteLjubavni horoskop otkriva ko će ponovo početi da veruje u ljubav, a ko će odustati od spašavanja davno propalog odnosa!

Rođeni u znaku Jarca, dugo ste se fokusirali na velike planove, pa ste pomalo izgubili kompas i osećaj šta je potrebno da bi se vaša veza razvijala. Međutim, danas se sve menja i spremni ste da u vezi ponovo pokrenete talas romantike i strasti. Partner je za vas pripremio divno iznenađenje - potrebno je samo da pristanete...

Usamljenim Jarčevima Saturn vraća pozitivan stav, dok im magija Meseca donosi divnu romantičnu ponudu. Uskoro ćete upoznati nekoga ko će vam se baš dopasti. Ovo nije površna veza, već dublji odnos koji obećava bajkovitu ljubav u budućnosti. Na poslu vas očekuju pozitivne promene, a naročito vam znači podrška kolega. Trigon Urana i Meseca donosi šansu za veliki uspeh - da li ste spremni za preokret sudbine?

Izvor: Lovesensa

Ljubavni horoskop za danas: jednom znaku u zvezdama je zapisana srećna ljubav 

 

Kvadrat Meseca i Jupitera donosi konflikte u ljubavnim i prijateljskim odnosima, piše Lovesensa. Ali, ako iskreno želite da sačuvate ljubav, Univerzum će uslišiti vaše molitve.

Dragi Blizanci, pokušavate da sačuvate dobro raspoloženje, ali vas pogađaju kritike i negativni komentari okruženja koji se odnose na vašu romantičnu vezu. Najvažnije je da svoje nevolje i negativne misli podelite sa partnerom, on će vas najbolje razumeti. Vaš put sreće je zacrtan, zato se ne obazirite na toksične komentare, već nastavite da volite svom snagom svog srca.

Kratak ljubavni horoskop do 15. oktobra 2018. godine: Bika očekuje nova ljubav, a Ribe su spremne da oprosteKratak ljubavni horoskop do 15. oktobra 2018. godine: Bika očekuje nova ljubav, a Ribe su spremne da oprosteLjubavni horoskop otkriva ko će ponovo početi da veruje u ljubav, a ko će odustati od spašavanja davno propalog odnosa!

Moćni Merkur pruža neverovatnu energiju rođenima u znaku Device. Usamljene Device očekuje divno romantično iznenađenje, samo treba da otvore srce i prihvate ljubav. Uživajte u trenutku i ne razmišljajte šta vas čeka u budućnosti. Napokon će energija ljubavi ispuniti vaš život.

Horoskop otkriva kako iskoristiti energiju Merkura u Vagi: evo šta treba da uradite do 10. oktobra 2018. godineHoroskop otkriva kako iskoristiti energiju Merkura u Vagi: evo šta treba da uradite do 10. oktobra 2018. godineIskoristite ovaj period da završite sve što odavno planirate - evo šta ne treba da propustite dok je Merkur u znaku vage!

Dragi Bikovi, iako ste previše zauzeti poslovnim obavezama, imate sve više romantičnih ponuda. Upoznaćete puno zanimljivih osoba, ali Saturn menja tok sudbine - pomislićete da niko za vas nije dovoljno dobar. Dobro razmislite šta zaista želite od ljubavi i potencijalnog partnera.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.